Sidor

lördag, februari 08, 2014

Veckorapport

Då var det lördag kväll igen. Melodifestivalen får man väl ha ett öga (eller öra) på - vem vet, det kan ju finnas en eller två låtar som inte skriks sönder eller sjungs falskt eller bara slamrar.
OS var ju ett nöje att se i förmiddags med ett silver till Charlotte Kalla!

Efter det där var vi så uppiggade att vi asade ut halvbloden och körde en runda med vagnen. Maken sa att det var "mild vårvind" men på hemvägen hade jag nästan frusit av höger öra trots mössa och huva. Hade jag böjt det så hade det liksom knastrat till och så hade det brutits av. Fått ha lösöra...

I torsdags skulle vi förhandla facklig tid med arbetsgivaren. Kollegan och jag låg i som bara den med förberedelser och argument. Jag tog till och med en ombudsman till hjälp som fick följa med och liksom skrämmas.
När jag fick förhandlingsförslaget så var det skrivet som om jag gjort det själv. Ombudsmannen läste, tittade på mig och frågade "Är det något konstigt?" Nä, det var det ju inte - bara att skriva.
Hade jag nu inte arpat* upp mig sådär innan, så hade det naturligtvis varit fullt av kryphål.

I onsdags var kollegan och jag på varsitt sorgligt ärende. När vi var klara hos mig så fick jag en kram av medlemmen och så sa hon "tack snälla". Jag hade ju bara resonerat lite och hennes chef är snäll.
Samma kväll blev jag kallad "min jättepärla" av en gammal väninna.
De gick bra för mig den dagen.

I tisdags satt jag en hel dag på rumpan framför datorn på expeditionen och fick faktiskt gjort en hel del.

I måndags hann jag med att möte på förmiddagen och på eftermiddagen satt jag i buren på  "basenheten" Där lyckades jag fakturera ett kontantköp på 46:- och kunde inte reda upp det igen så jag la en lapp till Mim och såg till att hålla mig undan...

Så, lördagkväll som sagt. Maken har åkt iväg på ett möte, så jag får nog äta godis och kakor och sådärvidare. Och trängas med hundarna i soffan.

*ung. "jagat upp" 

3 kommentarer:

 1. Dearest Kajsa,
  Some nice memories from your week and routine things... Life goes fast but I'm glad your ear did not freeze off your head. What a cold it must be...
  Stay cozy for the Sunday and relax.
  Hugs,
  Mariette

  SvaraRadera
 2. Jag har missat båda melodifestivalerna. Hoppas det blir bra låtar i alla fall..
  Kramis!

  SvaraRadera
 3. Det lät som en ovanligt bra vecka. Melodifestivalen kan skrämma slag på vem som helst i år. Gissa vad? Jag har en kastanjegren inomhus.

  Kramen

  SvaraRadera