Sidor

måndag, november 05, 2012

Höstmåndag (typisk sådan)

Mörkt och kallt och regnigt på morgonen. Det kan inte vara rätt att man ska upp och ut i kölden och dessutom bli våt.
Fast det var väldigt lugnt och skönt på mitt lilla kontor vid nödutgången. Till en början alltså...

Telefonen ringde då och då. En la bara på utan förvarning. Hex kollade in i luren, ryckte på axlarna och skulle skriva vidare. Då ringer det igen. Den som kastat luren var tillbaks och bad om ursäkt men det hade kommit in en "fiende" på hennes rum. Jaha.
Nästa som ringde var en ilsken man som påstod att han inte fått reda på våra om- och nyval till styrelsen. Hex meddelade att det var skickat till M. "Jag pratar inte med henne" sa han. Nähä du - vem har problemet? Hex kollade in i luren, ryckte på axlarna och skrev vidare.
Nu ringde det igen. En kvinna ville veta om jag blivit uppringd av en ilsken man som osv osv. I så fall skulle jag inte bry mig om det för han hade det lite svårt. Hex kollade in i luren, ryckte på axlarna och undrade när de skulle komma in med filmkameran.

7 kommentarer:

 1. Höh, vilket härligt jobb du har :))
  Och jag ska ha en spännande dag imorgon: Ska träffa landstings chef och diskutera bröstcancercentrum. Så det blir mycket bloggande sen...
  Gonatt kram!

  SvaraRadera
 2. Jisses, sicken turbulens... Skulle säkerligen som du börja fundera lite smått va kameran var någonstans....
  Kram

  SvaraRadera
 3. Dearest Kajsa,
  Well, that is THEIR problem! Don't feel disturbed by it, there are people that love to vent their own frustrations and bother others with it.
  Hugs to you,
  Mariette

  SvaraRadera
 4. Ja man kan skapa problem helt frivilligt....De finns....men det är ju inte "deras fel.." alltid någon annans...Kramen Lisbeth

  SvaraRadera
 5. Ja det är inte alltid så lätt med måndagar. Tydligen hade många vaknat på fel sida.

  Kramen

  SvaraRadera
 6. Ok, nu har en fågel tipsat mig att det är "DU" som missade helt och hållet att du vann en stor pris i min blogg. Puff! Jag känner mig helt förhäxad! Är det verkligen du? Jag förstår att du har mycket jobb men mejla mig till livetsvagar@gmail.com och skriv din adress så får du en förtrollad vinst av mig! ;)

  SvaraRadera
 7. Vilken samling spännande personer du omger dig med ;)Om du känner dig förvirrad ibland så finns det en klar orsak...haha

  SvaraRadera