Sidor

tisdag, december 18, 2012

Genomgång och planerat överfall

Tänkte dyka upp på vanliga jobbet och fredligt sitta vid en dator idag.
Men man har sina aningar... Bäst att gå på armbågarna under receptionsluckan så ingen får syn på en direkt. Det hjälpte inte.
Fleecen hade för dagen "ont i ögat" så han kom inte och jobbade. Men eftersom han var hemma igår också och sa att han skulle komma idag så var det fullt av planerade besökare hos honom.
Mini undrade om det inte var brunögat han hade ont i...
Ullrich måste sms:a eller ringa till sin nya sambo ca åtta gånger per dag. Det tär en del på arbetstiden. Damen i fråga dök även upp personligen på lunchen iklädd ridbyxor, strumpor och kängor. Om detta skulle imponera på oss så blev i alla fall reaktionen hos Hex det motsatta för jag anser inte att man går in arbetsklädd för djurskötsel i våra rena lokaler och definitivt inte in i lunchrummet. Sen stannade hon till drygt 13.10 så Ullrichs kund fick vänta. Detta sambobesök var emellertid mycket viktigt - hon var där nämligen igår också...
Myran får lov att gå och lägga sig på arbetstid om det inte är längre än en kvart för då får hon flexa ut.
(Vid det här laget började vi titta efter dolda kameror i väggar och tak)
Klockan 17 kom halva Myrans släkt och hälsade på. Rena släktkalaset på jobbet numera.
Lilla Ny gick till chefen och var orolig för att en kund ville prata om världens undergång. Hon mådde inte bra av detta och tänk om det var sant.
Myran spetsar på att väljas till fackombud. Ullrich och Trollet är överens om att detta är ok. Tamarind är inte överens. Men när han pratar med Ullrich är Ullrich överens med honom i stället.
Hex anser att Ullrich är en vante...
Nu skiter vi i det där och visar lite skräckbilder!!
Det var ju den där datorn som vi köpte. Leverans givetvis i stor låda.
Är detta inte en skräckbild? Nähä, men då ska vi gå lite närmare...
Här är skräcken personifierad. Baggelidera tillbringade hela eftermiddagen och kvällen med att lura på byten i lådan. Han satt så här med ögat och när intet ont anande hund kom förbi så sträckte han ut armen genom hålet och försökte pricka vederbörande med klorna. Flinga blev jättearg och skällde högt. Billy försökte finta honom. Murre försökte sticka in sin arm och klösa tillbaks. Hex blev biten i benet minst två gånger för man glömde liksom att han satt där i lådan och kunde rusa ut och anfalla när man kom förbi.

 

7 kommentarer:

 1. Dearest Kajsa,
  That is indeed an evil eye, waiting for an attack; any attack...
  But they all LOVE boxes; ours are no different.
  Hugs to you,
  Mariette

  SvaraRadera
 2. Sambon du skriver om har en del egenskaper som börjar på o, ohyfsad, ouppfostrad o.s.v. Hästkläder på en arbetsplats är inte ok. Många är dessutom allergiska.
  Festligt foto på ögat :)
  Kram

  SvaraRadera
 3. Jag tror jag döör av skratt, vilken dag eller framför allt hur du beskriver dagen.
  Baggi lurar som en varg i lådan, han är bara bäst eller......

  Kramen ♥

  SvaraRadera
 4. Puh vilken dag och vilken katt. Är du säker på att det inte är dolda kameran? Det ser ut som lådkatten har high life.

  Kramen

  SvaraRadera
 5. Hahahaha!! Går och lägger mig med ett leende!
  Kram!

  SvaraRadera
 6. Fniss...Du är bara för rolig du. Och din katt...han är allt bra go han med. Kram.

  SvaraRadera
 7. Hahahaha..... Äntligen! Vad glad jag blir av att komma in här. Får mig alltid ett gott skratt och önskar att Hex kunde skriva en bok om allt som sker på hennes arbete. Eller börjar extraknäcka som stå-upp-komiker

  SvaraRadera