Sidor

söndag, december 28, 2014

Falskt...

Börjar reta upp mig på bland annat FB (aj då) och så kallade "glada" (förtäckt elaka) hälsningar.
Läs inte på FB då! Nähä, men jag vill ha fakta och humor och roliga bilder där. Inte en massa jävla falska inlägg om sina egna förträffligheter och rövslickeri för att någon gjort något "fantastiskt".
Ett lysande exempel är den som delar "Holy Bible" och kör bibelcitat i halsen på mig för att vederbörande anser sig lite bättre än vi "icke frälsta". Hur vet man det? Känner flera "frälsta" elaka jävlar som talar om sin egen rättfärdiga person och tycker de är vida mer värda än vanligt hyggligt folk. Ska jag läsa i Bibeln så gör jag det utan att någon bestämmer var jag ska läsa.
Jag spyr på "klubbarna för inbördes beundran"... Fan, "tack för en stark och vacker bla bla bla", "du är så fiiiin", "läs Bibeln under året (då blir du bättre än de som inte läser den)


Men jag då? Jag tjatar ju om att jag brutit röven och om hur ont jag har och att jag "kan så mycket" (vilket totalmissuppfattades av en del...) Mmmm, jag söker inte medlidande och att någon ska skriva stackars och ynk och ack utan jag hade mer tänkt mig "det går över" och "är man så dum så man rider osv." Tur jag får mest sådana kommentarer - folk fattar!!

De där "som säger precis vad de tycker" och anser sig rättfärdigade för sin "ärlighet" retar mig också något fruktansvärt. Detta är enligt mig ett sätt att vara kamouflerat oförskämd. Med åren lär man sig förstås att man kan "slakta" de där förståsigpåarna med ett par ord och så bara säga efteråt att "ja, haha, jag säger precis vad jag tycker". Det kan kosta en vänskap, men ibland kan det fantamej vara värt det.

Det var ju bittert det här... Måste vara för att jag brutit arslet och för att det är så synd om mig. Jag är missförstådd. Säg att jag duger som jag är och är fin och man tycker om mig för den jag är.

Annars vet jag att det inte är synd om mig för jag är rätt kry redan. Väljer man att missförstå, så fine.
Jag har fullständigt klart för mig vad jag duger till - och det är rätt mycket.
Tycker man inte om mig så får vi väl umgås proffessionellt eller inte alls.

...och detta blev ett riktigt gammaldags dá Hex inlägg

3 kommentarer:

 1. Heja dig.....!! Vi får säga och tycka ......och ha åsikter....och respektera....uttrycksfrihet kallas det ..tror jag...;) ..../ Kramen Lisbeth

  SvaraRadera
 2. Dearest Kajsa,
  Well, I agree with you about a lot of worthless sharing and such on FB!
  Can't they say anything from their own mind, something funny or good or interesting? NO... Only share and like, like but no word.
  As for me, I mainly react to your updates because they are genuine, YOUR photos with YOUR words and that's what I value most!
  Sending you hugs and good recovery. I know, our patience wears out rather quickly and it is time x age as we don't bounce back as quickly as we used to at age 25...
  But just ignore those people that think they are a lot better. At any rate it is best for LIVING a better life instead of just words...
  Hugs,
  Mariette

  SvaraRadera
 3. Dear KAjsa,
  wishing you all the Best and get well soon!
  Hope you had lovely Christmas days!
  Here we got snow and I have to go out and clean the frontway .....
  Have good week and a good start in a Happy new Year!
  Love and hugs
  Claudia

  SvaraRadera