Sidor

onsdag, december 17, 2014

Rodeo och dess efterverkningar

De allra flesta vet väl att jag lyckades bli avkastad från hästen igen för tio dagar sedan.
Satan, jag är alldeles för stel och tung numera för att klara av sådana där luftfärder. Det hela gick så fort att jag faktiskt inte kommer ihåg vad som hände förrän Cosmos började bocka och jag hade landat utanför ridbanans staket...
När maken senare besökte brottsplatsen så konstaterade han att jag nog varit bra högt uppe och vänt med tanke på märkena i marken.

Och tur hade jag - som vanligt. Inget brutet, ingen operation. Tänder och ansikte oskadade. Och hästrackan var också hel.

Att ligga på sjukhus var som i en halvkass film. Mina rumskompisar var värre däran än jag. Vi blev vänner och jag saknar dem faktiskt och hoppas att det ska gå bra för dem.

Man gläds oerhört när man inte mår illa eller är yr. Man tycket att tvätta håret är det bästa som finns.
Ens käraste ägodel kan vara ett cerat till läpparna.

Och man får en ny bästis:
Kallas betastöd minsann. Ovärderligt! Det har jag här hemma nu och hasar omkring med. Det är stadigt och bra och man kan även använda ramen därnere att "klättra" på om man måste sitta ner.

Piller får man ta, men jag tål dem bra fast det är ganska starka grejer. I natt kunde jag sova med böjda ben för första gången sen 6/12. Vilken grej! Att sova på sidan är däremot väldigt avlägset - än.

Tur att det inte hände precis till jul. Vi hinner få ordning i stort sett som vanligt här. Fast släktkalas och/eller andra kalas hoppar jag över. (Gud så skönt...)

5 kommentarer:

 1. Stackare, nu får du krya på dig!
  Julkram Karin

  SvaraRadera
 2. Du får nog ge upp den karriären och hålla dig på marken. God bättring och jag tror inte du missar något julkul typ "ett päron till farsa firar jul" kaosen.

  Kramen

  SvaraRadera
 3. Dearest Kajsa,
  Oh you poor soul! Hope you don't feel all bruised and beaten up for too long... Nothing broken is a blessing but all the rest takes a looooooooooooooooooong time to heal.
  Best wishes and take it easy.
  Hugs,
  Mariette

  SvaraRadera
 4. Dearest Kajsa,
  poor you! I hope you get well soon!
  Have a good time and take care!
  Love and hugs,
  Claudia
  P.S. perhaps you will come and visit me, we have special raffle ;O)

  SvaraRadera
 5. Ojoj...en riktigt omgång har du fått...extra julledigt ;) .. // Kramen Lisbeth

  SvaraRadera