Sidor

tisdag, december 31, 2013

Gott slut

Då var det nyårsafton igen...
Känns som om det är ganska kort tid mellan de där aftnarna.
Fast en del har man förstås hunnit med.

Hur var det nu? I januari började mitt uppdrag som fackordförande. Hur skulle det gå? Massor att hålla reda på. Tur jag har en bra och stabil vice som kan allt. Samarbetet med henne fungerade prima med en gång!

I februari skulle jag träffa "drakarna" - det var ju en upplevelse. Hjälp! Med tiden lärde jag mig deras egenheter och fick många kloka råd av dem. http://blondiethehex.blogspot.se/2013/02/drakdags-igen.html

I mars fick vi en ny chef på jobbet. Hon såg ut som en ängel, med långt ljust hår och sött leende. Vi hoppades att hon hade skinn på näsan och hårda nypor för Myran, Fleecen och Ullrich var inte lätta att tas med. Det hela har utvecklat sig bra!
Den stora händelsen den här månaden var Billys MH-test. Usch... Man fick skämmas ögonen ur sig för han släpade mig runt mellan stationerna och hade aldrig haft så kul. Domaren var snäll och sa att "man kunde kanske önska något bättre kontakt med föraren" Vi hade överhuvudtaget ingen kontakt alls. Men resultatet var bra! Billy fick fin beskrivning och tillägget "en underbar hund" http://blondiethehex.blogspot.se/2013/03/mentalbeskrivning.html

I maj åkte vi till Stockholm och tittade på ödlor... http://blondiethehex.blogspot.se/2013/05/kandisodla.html

Sen började bröllopssäsongen och frieserhingstarna gjorde succé var de kom. Vi hade körningar på flera slott och där passar ett ekipage som vårt extra bra.
 
 
Jahaja... i augusti fyllde Hex 50. Hur nu det kunde vara möjligt? Det blev en väldigt rolig födelsedag med strålande väder, många gäster och väldigt fina presenter.
Sen började hösten. Företaget skulle övergå i bolagsform. Vi åkte runt överallt och förhandlade, diskuterade, förberedde och läste paragrafer. Det var jobbigt men mycket lärorikt.

Oktober kom och den där långa, varma sommaren var oåterkalleligen över. http://blondiethehex.blogspot.se/2013/10/och-plotsligt-ar-det-host.html

November innebar en operation för maken. Eftersom han är karl (!) så var det hemskt med allting.
http://blondiethehex.blogspot.se/2013/11/opererad.html Sanningen var att det hela gick jättebra.

Och så var det december igen. Vi körde för fullt med bolagisering och det hela. Fruktansvärd månad. Jobbade lille julafton ända tills kl. 18.00. Sen var det jul och ledigt.

Och så tar året slut. Det mesta har gått bra. Hoppas 2014 blir likadant eller kanske till och med ännu bättre! 

7 kommentarer:

 1. HAPPY NEW YEAR TO YOU!
  All the best and I am looking forward for another wonderful Bloogingyear together!
  love and hugs
  Claudia

  SvaraRadera
 2. Dearest Kajsa,
  Lots of things happened over 2013, some nice and some tough times to live through emotionally. But we all made it till the last day, last hour (almost for you...).
  Wishing you both a Happy New Year in good health.
  Hugs,
  Mariette

  SvaraRadera
 3. Ja ett år går fort med alla överraskningar som det innebär. 2014 kommer att bli ett toppenår.

  Kramen

  SvaraRadera
 4. Dear Kajsa,
  got you for your kind words for the new year. I am very happy, I also wish you and your loved ones a happy and blessed New Year!
  Feel embraced and did it well!
  Rosalie

  SvaraRadera
 5. God Fortsättning på dig!
  Kram Karin

  SvaraRadera