Sidor

fredag, april 27, 2012

Dubbeldrabbad!

Åka tåg brukar ju gå bra i stort sett. En del förseningar kanske, men i alla fall. Tågen mellan Lund och Malmö går dessutom väldigt tätt morgnar och eftermiddagar.
Därför var detta såklart en överraskning! Jaha, där satt vi och de båda tågen stirrade varann i vitögat eller i lyktorna eller vad tåg nu gör. Tågpersonal och lokförare kom travande genom tåget för att köra det framlänges ut på bangården och växlas till annat spår. Sen tillbaks igen för att köra framåt vidare till Köpenhamn (Alla med där?) Ingen fara, men lite speciellt...
På eftermiddagen skulle man såklart åka hem från Malmö. Vad händer då månntro? Jo, nu är det en ny överraskning! Men jag dör, alltså. Fast jag kom glidande här också, gick ombord på tåget, fick sittplats och sen började kaoset. Vi var enligt uppgift enda norrgående tåget den timmen... Gissa hur det såg ut på perrongerna i Lund! Folk sprang som tokiga överallt. Ni vet väl om att stationspersonalen medvetet ropar upp fel perrong ett par gånger så folk hinner rasta sig rejält i trapporna med sina väskor. Sen filmar de det och visar på sina personalfester.

8 kommentarer:

 1. Typisk fredag i tågvärlden. Jag känner en till som blev drabbad *ler*.

  Kram

  SvaraRadera
 2. Tänk att det nästan alltid är tjafs med tågen. Och det där med att dom ropar ut fel perrong...Jag tror nästan det är sant :)

  SvaraRadera
 3. Hihi...jag jobbade på SJ i min ungdom...det stämmer precis:)

  KRAM Helena

  SvaraRadera
 4. Oups.....Not always easy to travel by train

  SvaraRadera
 5. vilken otur, ha en trevlig helg nu

  SvaraRadera
 6. Ja du dessa himla tåg...har pendlat mycket så jag vet.
  Ha de gott nu i helgen, kram Maria ♥

  SvaraRadera
 7. Ja, vad kan man säga..tågtrafiken. Kan dock säga att jag klarat mig lindrigt undan..hitills =)
  Ha nu en bra kväll =)
  Kramen ♥

  SvaraRadera
 8. Inte ett dugg roligt för de drabbade, själv åker nästan aldrig tåg. Hoppas att helgen varit bra.

  SvaraRadera