Sidor

söndag, september 26, 2010

Äntligen nå´t positivt...

... i tidningen alltså. Kolla här. Man blir ju alldeles lycklig över sådana  här notiser på lokalsidorna. www.skanskan.se/article/20100925/HOOR/709259974/1020/hoor/*/bavern-fastnade-i-tullen


Hoppas "de lever lyckliga i alla sina dagar". Till och med de tre kommentarerna under är positiva, annars är det alltid någon jäkel som kan allt om djur som "förgryser sig rent" hur djuren behandlas i Skånes djurpark och hack och kvack och jag vet inte allt. Jag anser att det är en gammal fin djurpark med massor av välskötta djur som bor i stora hägn med bra informationstavlor utanför varje. Hur många gånger var man inte på Skånes djurpark när man gick i skolan och tyckte det var underbart kul. Då fanns inte ens alla barnaktiviteter som det finns nu. Förresten var det lilla cementhägnet för huggorm säkert bara lurendrejeri, för vi stod alltid där och hängde jättelänge men aldrig syntes minsta lilla orm. Det gjorde inte så mycket. Påden tiden var blotta vetskapen om att där kanske, kanske fanns ormar fullt tillräcklig.


För övrigt gjorde jag inte ett skit idag, ren skandal egentligen. Fast jag var ute med vovven ett tag och det var väldigt fint höstväderFälten börjar bli kala och skuggorna rätt långa på eftermiddagen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar