Sidor

tisdag, maj 01, 2012

Att ligga i

Ledig dag och solen skiner för fullt. Maken är förlupen (jobbar) och jag kan göra vad jag vill - t.ex ligga i soffan halva dan t.ex städa i trädgården.
Hästar ut. Hundar ut. Fågelbordet monteras ner. Bagheera sitter i kattgården och vill ha färsk kattmynta - hämtar detta till honom.
Sen måste alla kvistar och grenar bort från gräsmattan så det går att klippa den. Ut i garaget och tar fram den trogna lilla motorklipparen som dock kan ha synpunkter på att starta. Det var ett halvår sedan vi klippte sist. Skakar ut en spindel ur hörselskydden. Kollar oljan och fyller på bensin.
Asar ut den i trädgården. Får syn på en framträdande rabatt som nog borde rensas. Gör detta innan klipparen startas. Hex ber till alla makter som har hand om mig att fixa så klipparen inte ska krångla. Drar i startsnöret och den tar ögonblickligen!! Hah!
Det är skitjobbigt att klippa första gången på våren. Marken är ojämn och gräset växer olika tjockt. Fast tricepsarna blir tränade de av en sådan här övning. Åkgräsklippare är kul men fusk!
Gräsmattan klar. Hex tämligen färdig. Fint blev det!
Tur att alla mullvadshögar räfsades ut igår. Med viss assistans givetvis:

8 kommentarer:

 1. Ja du använder det fina vädret väl du...men det är ju skönt ute och du har ju så fint sällskap... hundarna är så fina!! Själv bara lånar jag lite trädgårdar :)...har ingen egen....Kramen Lisbeth

  SvaraRadera
 2. HiHi.... der Hund gefällt mir.
  Liebe Rosaliegrüße ∙∙♥♥∙∙

  SvaraRadera
 3. Ouf !!!!!!!!!! De l'aide!!!!!!!!Quelle chance tu as!!!!LOL

  SvaraRadera
 4. Oj vad du kämpar på men vilken tur att du får hjälp.

  Kram

  SvaraRadera
 5. blev det soffan sedan??

  SvaraRadera
 6. Håller med när det gäller åkgräsklipparen.. Annars verkar sommaren har anlänt till er och tur att du har Billy till mullvadshjälp .. eller ?
  Kramen ♥

  SvaraRadera
 7. Vilken söt hjälpreda du har i trädgården :) Kram Knorkan

  SvaraRadera
 8. Kikar in hos dig och önskar dig en skön fortsättning på Maj.

  SvaraRadera