Sidor

torsdag, maj 31, 2012

Raka rör(?)

Avloppet under köksvasken visade hotbeteende i förrgår... Dagens diskmedel kan man ju lika bra skita i att använda, för de gör i alla fall inte fettfritt. Kanske skulle återgå till när man förvarade sin kniv och sked i en låda under matbordet. Man åt från gemensamma fat och sen bara öste man ner sina grejer i lådan och tog fram dem nästa måltid.
I alla fall kom räddningen kl 8.30 i form av man med högtrycksspolning. Billy skällde som en besatt men rörmannen lät sig icke imponeras. Billy blev djupt imponerad av detta och den där slangen han drog in så vovve satte sig på ändan och betraktade det hela helt tyst.
Förut var den där mannen helt enkelt enormt stor och så att säga lite svår att ha i ett trångt vaskskåp. Nu hade han bantat bort 40 kg och var stilig och betydligt rörligare!
I alla fall. Avloppet fixat på fem röda. Vardagshjältar är de bästa!!
På eftermiddagen körde vi friesarna. Bröllop på lördag, så det är bäst de är lite tama tills dess...

2 kommentarer:

  1. Händelserik vardag...ja visst är dessa hjältar,man kan ju inte det själv....Undrar vad Billy tänkte...:) Kramen Lisbeth

    SvaraRadera
  2. Det händer då alltid en massa saker på Skåneslätten =) Alltid lika imponerande när någon tar tag i sitt osunda leverne & gör det bästa av situationen, coolt & mycket duktigt. Sen att han också är er vardagshjälte gör inte saken sämre *lycka* Era enormt vackra Frieserhingstar är mycket tama <3
    KramKramKraaaaaaaaaam!!!

    SvaraRadera