Sidor

söndag, december 25, 2011

Det glimmade inte precis...

...juldagsmorgonen alltså. Här är milt och mulet och blåsigt. Fast i år var julnatten i alla fall lugn. I fjor tog sig ardennern lös och byggde om halva stallet på några timmar. Det såg ut som en stridszon därute på morgonen.
Nu är allt kontrollerat och trevligt. Maken ser sina julklappsdvd-ar på tv och jag råkade visst gå och lägga mig "en stund"... Åtminstone två kattlortar saknas från en av lådorna och Billy "vet ingenting".
Här är så lugnt och stilla så:
Alla dessa tre ser rätt så dämpade ut, tycker jag.
Se vad jag fick i julklapp av kollegan!!
Och för övrigt kan rapporteras att Billy inte visar minsta intresse för granen. Däremot tycker Bagheera att det är fint att ligga under den.

7 kommentarer:

 1. Det ser oroväckande lugnt ut. Hmmm två kattlortar då är det inte konstigt att Billy är dämpad:-) Du får ha en fortsatt trevlig helg. Här laddas upp inför morgondagen. Ja jag är väldigt mild:-)

  Kram

  SvaraRadera
 2. En skön tupplur fick du i alla fall. Det ska jag nog ta mig en imorron för att mobilisera krafter att jobba på tisdag :( Men.... jag ska INTE gnälla. Jobba 2 dagar sen ledig 6 dagar :))

  SvaraRadera
 3. Hahahaha Billy ser ju riktigt oskyldig ut, som bara han kan göra. Han skulle aaaaaaaaaldrig äta kattlortar :)
  KramKramKraaaaaaaaam!!!

  SvaraRadera
 4. Alla är oskyldiga och lugna! Det varade hela kvällen...

  SvaraRadera
 5. BILLY!!!
  Klart han håller sig lugn ;) dumma hund!
  Skönt att stallet höll dennna julen.
  Ha en bra fortsättning!
  (jag kom på en sak: jag har en sådan där kattlåda som är överbyggd och med kattlucka. Det kanske skulle funka? Eller också sticker Billy in huvudet iaf och fastnar och får gå med den på huvudet!)
  Kram

  SvaraRadera
 6. Billy försedde sig med egen "julmat". Annars ser det lugnt och fridfullt ut hos er =)
  Kramen!

  SvaraRadera
 7. Sv Lippe: Grundidén är mycket bra! Sen skulle han förmodligen sätta sig fast med luckkanten bakom öronen och så släpa runt hela lådan och sprida sand mm i hela huset...

  SvaraRadera