Sidor

fredag, december 09, 2011

Svårt chockad

Ledig dag! Sova länge. Det fanns katter, stycken två, som hade andra åsikter om det... Murre hoppade (klumpigt med vilje) upp vid kudden och satte sig att glo på mig. Det andra störningsmomentet hade kattrace med sig själv i banan: trappan - sovrummet - under sängen (möjligen på rygg där så han kunde "springa" med klorna i sängbottnen) - upphopp vid huvudänden - sänggaveln - och så lååååångt hopp ut på golvet och iväg i raketfart med olika jamande ljudeffekter. Man sover inte så mycket i det där infernot.
Kommer ner i köket. Maken sitter vid köksbordet och dricker te - han ser mycket dyster ut. Vad är det nu? "Du har inte köpt kaffefilter" sa han. "Har du tagit slut på dem utan att skriva upp på inköpslistan, så är det lika mycket ditt fel" sa jag. Maken tänkte... "Jag fick faktiskt en svår chock när jag skulle göra kaffe och såg att de var slut"
Usch då....

5 kommentarer:

 1. Ingen bra start på dagen men jag känner igen mig:-)Har man djur så har man och kaffefilter går att återanvända när det är kris.

  Kram

  SvaraRadera
 2. Hahaha!! Vi har alla våra strider att uthärda!
  Kaffefiltersfrånvaro och kattrace....

  SvaraRadera
 3. Hahaha... ja vilken chock.. den var bra! Och känner igen den stora fyrbenta väcknings-manövern =)
  Ha en bra dag!!
  Kramen!

  SvaraRadera
 4. Förstår hans trauma, men tipsa om att ett par lager hushållspapper går lika bra i nödfall. Eller så investerar ni i en perkulator.

  SvaraRadera
 5. Jag tror maken ska få läsa de här kommentarerna grundligt ;)

  SvaraRadera