Sidor

torsdag, december 01, 2011

Torsdagstypiskt

Hamnar i buren igen... Det mesta gick bra - kunde man ju bara ana att det snart skulle gå över.
Vår vän skrivaren stod där och pep. Nu behövde den ju inte meddela att standardinställningarna var tillbaks, så vad var det då? Vi läste i displayen och den påstod att den ville ha en ny färgpulverkasett. Aha! Klara besked.
Mim kollade i serviceboken och ringde högtidligen 30000 som man skulle. Hon var nummer sex i kön. Hex gick med posten så länge.
När jag kom tillbaks satt Mim och såg dyster ut - hon var nummer sex i kön.
Fast nu svarade en gubbe. Det var ju bra,  då sket de i de där fem som var före (?) Mim meddelade att hon ville beställa en färgpulverkasett. "Då ska du ringa 30000" sa gubben. Mim svarade att "det gör jag ju nu". "Jahaaaa..." (tystnad) "Kan jag beställa den nu av dig?" Jo det gick visst. "Det ska vara en svart, den heter K" fortsatte Mim. Tyst igen... han kanske skrev eller knappade på datorn eller var iväg och lassade, det vet vi inte, men efter en god stund sa han "Var det en gul?" "Näää, en svart, den heter K". "Aha" "Var ska vi göra av den gamla färgkasetten" undrade Mim. "Ni kan beställa en returbox" sa gubben. "Nätack, vi ordnar det på annat sätt"
Jeeezzzus.... man tror bara inte att detta är sant. Men det är det! Sen härmade vi det samtalet i en timme och skrattade så vi grät.
Imorgon ringer vi och beställer en gul - jag tror den hette B?!

3 kommentarer:

 1. Oh herregud var beställer ni patroner? He he

  Kram

  SvaraRadera
 2. Hahahaha .... som det kan bli. Man slutas nog aldrig förvånas :D

  SvaraRadera
 3. Man tror inte att det på fullt allvar finns en sådan människa med sådana svar.
  Undrar förresten om det kommer någon färgkasett??

  SvaraRadera