Sidor

fredag, januari 06, 2012

Barnsligt enkelt

Solen sken faktiskt idag! Då blir man ju pigg på att göra saker och ting. Jag lyckades stryka och sätta upp nyinköpta gardiner. Mycket stiligt! Det blev vår med en gång.
Maken (kors i taket - det har väl inte hänt på sju år minst) fick för sig att han skulle gå ut på promenad med Billy. Jisses alltså. De gick nära 5 km och för maken är det en bedrift som kan jämföras med en månlandning minst.
Det fanns en bra hund kvar till mig. Vi var också ute en god stund. Flinga uppskattar kolossalt att få vara ute själv och inte släpa på någon dum valp. Han vill göra precis som hon och det innebär att han springer på henne när jag har dem lösa på åkrarna. Nu kunde hon göra som hon ville och hon sprang ner i vattensamlingar och leriga spår och allt möjligt. När benen blir smala och svarta ser hon ut som en förväxt räv.
Och nu över till något helt annat, nämligen svt.barn. Har någon provat att spela något spel där? T.ex. detta: http://svt.se/svt/jsp/Crosslink.jsp?a=1454550 Man väljer ett skitenkelt spel som "Afrikas länder". Sen sitter man där som en ko i evighet. Prova gärna. Det finns mycket annat man kan gå bet på också. Amerikas flaggor - någon??

Good luck!

3 kommentarer:

 1. Jag sov på varenda geografilektion. Det är i alla fall så det känns när det kommer till frågesport. Förresten sov jag på kemin, fysiken, naturkunskapen och matten också....

  SvaraRadera
 2. Jag skall helt klart testa så anrt tröttheten lämnat min kropp.
  Kramen!!

  SvaraRadera
 3. Puh jag fastnade i flaggträsket så nu kommer jag säkert att få mardrömmar:-)

  Kram

  SvaraRadera