Sidor

tisdag, januari 31, 2012

Hex is back

Kom till jobbet i morse och fann mitt rum i en satans röra där ett ingrepp i utrustningen hade avbrutits mitt i. Jag hatar att börja med att röja upp efter andra. Den skyldige kom en timme senare annars hade hon dött på fläcken. Jaha, sanera upp i soppan där och eventuellt blev det utan effekt.
Den skyldige anlände och tog kvickt betäckning inne hos Fleecen. Fast jag glömmer ingenting så jag skrapade ut henne och undrade vad som hänt igårkväll eftersom det såg ut som det gjorde. "Njaha, haha, ingenting" (fniss, fladder) "hihi, hmmm" (fladder, ryck, hick) "jag trodde..." (kluck, host, sss) Får man slå sina kolleger? Nä, det är väl inte så lämpligt och det var min själ tur för henne.
Grrrr.
Nu var det planeringsdag minsann och då ska man komma med kloka förslag om verksamhetens mål och mening under året. Gärna käcka idéer om förbättring och besparingar.
Gissa vem jag skulle jobba med då? (hihi, fladder, ryck, fniss) Plus en som jobbar på övertid och inte precis är den mest sprudlande entusiasten. De där två passade på att sitta och flabba och prata om sjukdomar medan jag skrev uppgiften. Hex ruvade på hämnd men det förstod de inte....
Redovisningsdags. När det blev vår tur satt jag bara och glodde. "Mjahaa, haha, Hex har skrivit" sa en av de där två mupparna. Hon hade inte ens en pappersbit framför sig och Hickfladder hade ett tomt block.
Hex kommer att mejla förslagen till ledningen undertecknat med mitt namn.
Ingen snålskjuts här inte.
För övrigt kan meddelas att valpen bet makens mobil så knapparna 3,6 och 9 försvann, men den kan fortfarande användas med lite annan teknik. Maken sa "häh, jag har aldrig gillat den mobilen ändå" och så beställde han en ny.
                                                           Inga trick om jag får be...

2 kommentarer:

 1. Hjälp var jobbar du, på gökboet eller *ler*. Jaha det var den mobilen.

  Kram

  SvaraRadera
 2. Hex is back in business med andra ord..Watch out!!
  Och vad är väl en mobiltelefon ..tänker Billy och testar nummren.
  Kramen!

  SvaraRadera