Sidor

onsdag, januari 04, 2012

Klagomuren...

...är det jag det kanske?? Jag kom fantamej knappt inom dörren till jobbet i morse, så POOFF - precis som i Kalle anka filmer där något materialiseras i ett rökmoln - så hoppade antagonist B ut framför mig. Hon hade inte sovit mer än en halv timme i natt för att antagonist A inte gick att jobba med. Var goda observera att Hex genast la en god stund på att trösta henne.
Under tiden ringer antagonist A:s man och meddelar att hon kommer senare för hon hade inte somnat förrän kl 6 eftersom antagonist B inte gick att jobba med. Som belöning för det fick hon jobba med Hex idag också. Det är inte roligt... för henne alltså.
Hände det inget kul idag? Jo, det gjorde det. Jag handlar kläder på alla möjliga ställen. "Fina" affärer eller inte så fina orkar jag inte hålla reda på. Är det Hexkostym så är det. Nu hade jag hittat en grej på självaste Ellos. Sommarkatalogen dyker upp när det är som värdelösast vinterväder (storm och snöblandat regn) så det kräver en del fanatsi och ett rikt inre liv för att fatta hur en sommarklänning kan tänkas te sig.
Jag tror den här blir bra! Jag blev riktigt fin och den är skön att ha på sig. Jag förevisade den för maken tillsammans med randiga sockar - han höll på att svimma av avsmak... Men om man skiter i de randiga sockarna och har till exempel vita pärlor som smycken och fina vita skor!

7 kommentarer:

 1. Finns den i XXXXL.... för den är verkligen skitsnygg

  SvaraRadera
 2. om man skippar sockarna tror jag att den är jättefin :)

  SvaraRadera
 3. Storlek? Jag är inte så liten precis...
  Glömde nämna att sockarna är randiga i klarrött, klarblått och klargult med tonvikt på klar :)

  SvaraRadera
 4. Den har jag också sneglat på! Skitsnygg!

  SvaraRadera
 5. Hoppsan vi har troligen köpt samma klänning:-)

  Kram

  SvaraRadera
 6. Kanske blir årets bloggklänning... fast i olika färger. Ses vi kommer vi se ut som regnbågen :)

  SvaraRadera
 7. Årets bloggklänning!! Bra idé!

  SvaraRadera