Sidor

måndag, februari 13, 2012

Baggi lider...

Dags för det årliga veterinärbesöket hemma som innebär vaccinering av hästar stycken sex, tandraspning av  hästar åtminstone stycken fyra samt vaccination av katter stycken två.
Hex har ju ett jobb att sköta så maken åtar sig att assistera veterinären.
Makens favoritveterinär är en butter man med stort skägg som meddelar sig med omvärlden via "gruff" och "va" och liknande ord. Han tittar på en liksom under lugg och över glasögonen. Mycket speciell...
Han beter sig något bättre mot kvinnor.
Ärligt talat är han den bästa hästveterinär jag vet!
I alla fall. När jag kom hem på kvällen mötte Murre mig vid garaget. Make och hundar var borta. Det var Bagheera också.
Jaha, då hade de lyckats släppa ut honom, det var ju jättebra. Undrar hur länge han varit ute? Jag kallade både inne och ute och lyssnade noga emellanåt. Nää, det var tyst. Han hade blivit vaccinerad, för intyget låg på köksbordet - så bra, då hann han inte få kattpest innan han blev överkörd...
Jag hade varit inne en god stund när det hördes en duns från ovanvåningen. Nämen!!
Och där kommer Baggi nerför trappan. Han rör sig oerhört sakta och liksom nosar sig fram. Han är mycket misstänksam. Vill inte ha mjukmat. Han spinner nådigt, men är väldigt avmätt.
Maken kommer hem och berättar att det var inga problem alls med att sticka honom, men det passade säkert inte att bli fasthållen och så stucken i nacken av en skäggig gubbe som glömde tala om att Baggi var fin!
Ingen Baggi har synts på hela kvällen. Han ligger däruppe och lider i sin självömkan...

7 kommentarer:

 1. Stackars Baggi, tror satan att han blir förnärmad när den snyggaste killen i stan inte blir sedd *hmpf*
  KramKramKraaaaaaam!!!

  SvaraRadera
 2. Stackare han känner sig säkert förolämpad och misshandlad.

  Kram

  SvaraRadera
 3. Påminner starkt om vår tax som har lätt för att bli sårad och då lägger sig med rumpan mot och stirrar in i väggen. Ingen skall kunna missa att han blivit förnärmad! Och han spinner inte ens när vi fjäskar med honom!
  Irene

  SvaraRadera
 4. Hkh kom ner 21.45 Och lät meddela att han var hungrig. Han åt mjukmat, drack vatten och var förbindlig igen. Det verkar som om han sörjt klart för den här gången...

  SvaraRadera
 5. Dom är som dom är våra katter. Individer med stor integritet. Iris skickar en kram till Baggi...

  SvaraRadera
 6. Stackars Baggi, såna där skäggiga gubbar kan vara jamars otrevliga ibland mot kissar. Men snart är han glömd och allt är som vanligt igen.
  Kurr och kram!

  SvaraRadera