Sidor

onsdag, februari 01, 2012

Mycket snällare idag (grrr)

Jag fick sitta i buren på förmiddagen och du milde vad vi trasslade. Det hjälpte inte ett skit att Isa är van och snabb därute - det gick inte så bra ändå. Inne på mitt rum höll dessutom Fnissfladder inte tiderna ett dugg och de var som mest 20 minuter sena... och det skulle bli mitt problem eftersom jag byter plats med henne efter lunch. Då skulle dessutom veckans typ av "föranmäld drop in" gå av stapeln och just nu låg vi på sju kunder och två mottagare. Grattis - klara det på en timme. Här krävdes stridsberedskap.
Hämta Mini och planera. Exakt kl 12.30 sparkade vi ut Ullrich och Soli i lunchrummet. De är experter på att sitta kvar och fibbla, gå på lunch 12.50 och sen dra över lite på den med, börja jobba närmare 13.20 och så undra varför de är så sena hela tiden. (Gissa det, ni)
Kl 13.00 reser sig Hex och meddelar att sju väntar. Ullrich och Soli fattar budskapet!
Hex upptäcker att någon bytt ut mina små instrument mot ännu mindre och felaktiga, får ett smärre raserianfall, tuggar i bordskanten och rullar mig på golvet, skiftar prylarna, kastar ut en kund och in en ny till Soli, håller ett öga på Ullrich men Mini vaktar honom bra, kastar ut kund två och in tre, upptäcker att Mini kastar ut sin trea och två minuter  före 14 är drop-in:en klappad och klar! Gud, vad vi är bra!!
För övrigt har det snöat idag och vi har 5 minusgrader. Snöar det inatt med och snöplogen sköter sig så kan jag kanske köra spark i morgon!!! Jaaaaaa!

Och vidare så har Elna en utlottning igen. De är för tuffa, de där vinsterna!!

2 kommentarer:

 1. Cirkus Hex:-) Jaja du och din spark.....

  Kram

  SvaraRadera
 2. Elnas kommentar var bra..Cirkus Hex =))
  Du måste ju fota om du sparkar .. helst med Billy åkandes =)
  Kramen!

  SvaraRadera