Sidor

måndag, oktober 22, 2012

Hex drömmer samt verkligheten

Hex drömmer på natten om Border collies och Tervuerener. En gång hade Hex en vacker och fruktansvärt lydig bc-tik som hette Nellie. Hon såg ut så här:

Man dirigerade henne genom att knäppa med fingrarna och hon kunde i princip höra vad man tänkte.
Visst var hon söt... Vi sörjde henne oerhört när hon flyttade till himlen tolv år gammal.

I alla fall. I morse lyckades Hex glömma almanacka och mobil på köksbordet, kom ihåg dem efter två minuters bilfärd och fick köra tillbaks och hämta dem. Alltså fick det bli en buss senare.
Vid busstationen kom en matte med sin -guess what- border collie!
Den var väldigt söt och piggelin så det räckte. Hex och vovve tittade på varann och vovve skrattade och ville hälsa. Hex klappade den lilla tiken som var vild som en valp fast den var sex år gammal och berättade att hon faktiskt liknade Nellie som vi haft en gång.
Tur att Hex missade första bussen annars hade hon missat bc:n! 

8 kommentarer:

 1. Hihi vad Häx är rolig :))
  Border collie är otroligt smarta och härliga. Förstår att det var svårt när hon lämnade er. Nu är hon en liten ängel och ni har många fina minnen kvar. <3
  Kram

  SvaraRadera
 2. Det måste vara ödet.

  Kramen

  SvaraRadera
 3. Det där var ju vovven i himlen som skickade en hälsning till dig....inte var det slumpen inte...för den finns inte....Kramen Lisbeth

  SvaraRadera
 4. Dearest Kajsa,

  That are things we cannot explain... But one wonders if there IS a connection. Let's hope we once will meet again with all our favorite pets! And human loved ones of course.
  Hugs to you,
  Mariette

  SvaraRadera
 5. Dear Kajsa,
  Nellie was such a wonderful dog! I can feel with you! My friend has (had) three Border Collies, and one went over the rainbowbrigde a year ago....he was such a lovely old boy!
  I always think about him, when I see peolpe with borders....
  But, the memories you will keep in your heat forever !
  Have a ggod day,
  hugs
  Claudia

  SvaraRadera
 6. Vilket fint möte du fick! Saknar mina hundar och tyckte jag hörde dem gå på golvet, långt efter de flyttat till himlen.
  Kram

  SvaraRadera
 7. På första bilden ser det nästan ut som hon springer på himlens vackra ängar. Jag är likadan när jag träffar nån av mina gamla hundraser. Måste bara få hälsa och klappa.
  Kramen ♥

  SvaraRadera
 8. Härligt med såna möten. ☺
  Kram

  SvaraRadera