Sidor

fredag, oktober 19, 2012

Jaktdrama!!

Bagheera sitter i sin kattgård och ser koncentrerad ut. Efter en stund kommer han i stolt trav över köksgolvet med en jättestor mus i munnen. Hex kollar. Han har lagt ner den utanför badrummet och nu jagar han den. Musen försvinner under en mattkant och Baggi blir av med den.
Nä minsann, nu får vi ha hit en som kan ta kål på bytet. Hex hämtar Murre. Baggi morrar. Hex griper Baggi och sätter ut honom i köket. Murre biter ihjäl musen och vill äta upp den inomhus. Murre morrar. Hex griper Murre och sätter ut hela ekipaget på trappan. Baggi och Billy letar efter musen i köket.
Maken "har inte sett något" (!!)

Nu blir det "Midsomer" på tv. Det är ungefär samma som dramat ovan fast med människor...

5 kommentarer:

 1. Just det där "Maken har inte sett något", varför verkar det så välbekant?!
  Irene

  SvaraRadera
 2. Känner igen det från mina buskatter på landet hos gubben. (ja dom är mina fast han fick vårdnaden om dem när vi flyttade eftersom att jag ville inte flytta dem från deras hem och gård)

  SvaraRadera
 3. Haha vilken mordaction, men kul för Baggi att fånga en mus i kattgården. Och sen Midsommer, vilken dödande afton =)
  Kramen ♥

  SvaraRadera
 4. Förstår dig att du inte vill ha kalaset inomhus ;)När vi hade katter fick jag alltid näbbmössen av dem. De är ju inte så goda. De vanliga mössen smaskade de i sig själva minsann ;)
  Kram

  SvaraRadera
 5. Stackars Baggi som blev av med sin mus men samtidigt tur att Murre tog kål på den. Konstigt att maken inte märkte något he he.

  Kramen

  SvaraRadera