Sidor

fredag, oktober 05, 2012

Morgonen efter

Det blev en diger dag igår med avtackningen av vår avgående ordförande. Hon blev hämtad med limousin hemma och kom till mottagningen i den. Hade inte anat någonting. Succé!
När vi startade insamlingen bland medlemmarna om de ville "lägga ihop till en blomma" så visade det sig snart att de föreslagna 30:- kom att räcka till limousin, jätteblomstergrupp samt en rejäl spavistelse med övernattning. Hon är med andra ord tämligen populär...
Den nya ordföranden är rätt trött idag kan jag meddela.
Nu får jag nog läsa ikapp alla bloggar och vila mig på soffan. Dessemellan ska jag resonera med Billy om lämpligheten att jaga Baggi genom rummen i full karriär och nästan hoppa efter honom upp på husses skrivbord. Det jagade föremålet har inget emot detta alls. Han rusar som en pil före Billy och hoppar upp någonstans. När Billy går därifrån hoppar Baggi ner och letar upp honom igen så de kan börja om. Jag ska kanske resonera främst med Baggi när jag tänker efter.

5 kommentarer:

 1. Jag är övertygad om att efterföljande ordförande kommer bli minst lika uppskattad

  SvaraRadera
 2. Trevligt med avtackning när personen är populär. Har de rally de små liven *ler*. Allt för att pigga upp trötta matte.

  Kramen

  SvaraRadera
 3. När skall du nu få tid till att blogga? =) Fast en bra kvinna kan ju göra många saker samtidigt. Baggi vet hur man håller formen även inomhus =)
  Kramen ♥

  SvaraRadera
 4. Dearest Kajsa,

  Now you rest from your full job. But the end result was great I read.
  Hugs to you,
  Mariette

  SvaraRadera
 5. De vet hur man håller igång de små terroristerna...Kramen Lisbeth

  SvaraRadera