Sidor

söndag, juli 10, 2011

Återfall

Återfall till vila alltså. Gårdagen tog knäcken på oss. Näää, det gjorde den inte. Fast några som var skitpiggelina i morse var friesergossarna! De sprang ut och började tampas med varandra direkt. Ingen stelhet där inte.
Mitt på eftermiddagen tittade jag ut i trädgården och där i gräset klev självaste Bagheera omkring... Inte bra. Han hade lyckats klämma sig ut genom köksfönstret igen, trots att jag har det kedjat. Hämtade kattrackan i forsythiorna, bar in honom och kortade fönsterkedjan tre länkar. Han satte sig genast där igen, stack ut ena frambenet och kände under fönstret med expertmin men nu var öppningen för smal.
På kvällen blev det expedition till körsbärsträden som växer längs kanten i ena kohagen. Inga kossor där i år, så bären växer långt nere. Inte värt att äta för många (fick jag den hårda vägen lära mig för två år sedan)

7 kommentarer:

 1. Våra körsbär börjar också bli färdiga men de står så tokigt till att det knappt går att nå dem. Min kattrackare smet ut genom fönstret i gårkväll och kom sedan in och var arg på mej? för att han fått sova ute!

  SvaraRadera
 2. Du kan väl berätta om den "hårda vägen" Kajsa ;)

  SvaraRadera
 3. Sv Lippe: För det mesta får man stå där på marken och titta upp på onåbara massor av körsbär... Ja, alltid gör man något fel i katters ögon.

  Sv Hulda: Behövs inte, var god läs detta inlägg: http://blondiethehex.blogspot.com/2009/08/pa-gransen-till-forgiftad.html

  SvaraRadera
 4. Lite synd om Baggi som ser er andra där ute .. men det vore hemskt om det skulle hända honom något.
  Körsbär, det finns inte här .. möjligen lite senare på affären.
  kramen!!

  SvaraRadera
 5. Jo, det är klart, lite synd är det att han inte kan gå ut. (Kan och kan...)Men han tänker inte efter och jag tror inte han är rädd för motorljud som Murre är. Det värsta skulle ju vara om han försvann utan att man visste vad som hänt.
  Kram!

  SvaraRadera
 6. Nu fick jag genast brått ner till affären, varför? Jo, det sprattlade till i körsbärstarmen :) :)
  KramKramKraaaaaam!!

  SvaraRadera
 7. Jag kan bota det där naturellt! Om ett par dagar alltså!
  Kramkramkraaam!

  SvaraRadera