Sidor

fredag, juli 29, 2011

Inköpsansvarig

Det är jag som är det - ibland... Stig kom hit idag också trots ösregn. Vi hann med större delen av listan och dessutom var en del "problem" inte så svåra.
Att man kan lyfta upp brevlådan ur sitt fäste med stolpe och allt är förstås inte bra. Det kan ta en stund att fixa det. Men Stig svetsar fint - utom i regn så det får vänta lite.
Kattprojektet ska byggas av befintliga delar som uthusen är fulla av efter all renovering vi gjort under åren. Jag hittade brädor och läktor och färg. Sen "startade" jag en gammal pensel och målade hur galant som helst. Hur man startar en pensel? Jo, först köper man nya fina penslar och använder dem. Sen sätter man dem i vatten eller terpentin och tror att man ska komma ihåg att fylla på burkarna. Det funkar till jul ungefär. Nästa sommar är penslarna stenhårda. Ingen vätska biter på detta. Det gör däremot en rejäl hammare! Man ger borsten några duktiga slag och för det mesta mjuknar den och går kanske inte att måla för pilliga grejor med, men duger alldeles utmärkt till brädor.
Den här har inte jag gjort
men den är så äcklig att man
blir lite rädd...
Ett av huvudprojekten handlar (som vanligt) om en gammal kändis. Här gives en bakgrundsbild för intresserade. Nu är vi i samma situation igen men nu har jag tröttnat på fanskapet - nu ska den ut. Maken tycker att vi kan prova på nytt med uppehållande terapi, men jag hade Stig på min sida så han dödförklarade den - eller dömde ut den som han valde att kalla det. Maken blev lite purken, men Stig och jag körde och köpte en ny Ifö för inte alltför mycket pengar. Tyvärr hinner inte Stig komma i morgon och montera, men nu har vi en i alla fall! YES!!

8 kommentarer:

 1. Vet inte om jag vågar skriva det... men snart kan ni sitta och vilskita igen på nåt som funkar ;)

  SvaraRadera
 2. Jodå det kan du =) det är ju sanningen!!

  SvaraRadera
 3. Hi, hi, nu fick jag ett fnissanfall igen, du skriver så roligt! Jag läste det gamla inlägget om toastolen och dess personlighetsdrag.
  Hoppas den nya stolen är både sitt- och skit-vänlig, om uttrycket ursäktas.

  SvaraRadera
 4. Tackar! Man kan väl bli galen när man inte får sitta i fred... Ifö är kanske hederligare än en brittisk dito =)

  SvaraRadera
 5. Härligt! Nu kan ni sitta å skita utan att balansera *asg* Fast det kommer ju inte att bli lika spännande längre utan balanskonsterna hahaha
  KramKramKraaam!!!

  SvaraRadera
 6. Nä, nu kommer det att bli lugnare - det är fruktansvärt irriterande med rörelse på ett sådant ställe =)
  Kramkramkraaam!

  SvaraRadera
 7. Hahaha, hoppas nu ni slipper klämskador både här och där. Och vad är nu kattprojektet??Är det nåt rymmningssäkert???
  Kram!!!

  SvaraRadera
 8. Nu ska det väl bli lugnt hoppas man. Kattprojektet har jag fått idéer till från vissa andra kattägare(!) men i långt mindre skala...
  Kram!

  SvaraRadera