Sidor

fredag, juli 22, 2011

Jämngrått

Det var en helt grå dag - vädermässigt alltså. Grått och duggregn först. Sen blev det gråare och ösregn. Sist blev det svart och åska. Inte bra. Jag gillar det inte alls. Vovven blir skiträdd och Baggi blir ängslig. Maken hade gått och lagt sig. Alla vi tre åskrädda samsades i samma fåtölj. Flinga blev med tiden varm och bökig, men hon ville inte ner. Baggi hoppade iväg och försvann som en pil längs golvet med låg ställning.
Åskan drog bort så småningom. Hoppas det inte blir en så´n där natt när ovädret bara går runt och aldrig slutar.

6 kommentarer:

 1. Sitter ute istället för att gå och lägga mej. Tittar på blixtarna som kommer närmare och närmare! Har kokat kaffe och är beredd ifall det blir så att det inte går att sova!
  Dunderkramar!!

  SvaraRadera
 2. När jag var liten gick vi alltid ut och satte oss i bilen när åskan gick. Sen törs man ju inte ha på tv och annat när åskan går..så då sitter man där helt koncentrerad på blixtar och dunder. Synd om djuren som inte gillar åska. Hoppas nu den drog vidare för att inte återkomma på ett tag.
  Kramen till fyrbenta och tvåbenta

  SvaraRadera
 3. Jag var ensam under ovädret men sov som en stock... för jag hann somna INNAN

  SvaraRadera
 4. Sv Lippe, Helena, Hulda: Det blev inte mer av ovädret sen jag gått och lagt mig. Väldigt skönt! Hund- och katträdsla är illa nog... Man måste vara beredd för hästarnas skull också ifall det blir riktigt allvar. Lyckligtvis är det sällan vi har åskväder rakt ovanför oss. Men jag har sett blixten träffa grannens stengärde... Fy...
  Kramar!

  SvaraRadera
 5. Men Hex, hur går det här ihop? Häxor tycker ju om oväder, fast det kanske är under dem omständigheterna då du får bestämma när det skall vá, hmmmm, så är det nog, eller?
  Sv; Han är oerhört förståndig min lilla Prinz & jag skall skämmas :(
  KramKramKraaam!!!

  SvaraRadera
 6. Om Hex hade varit utan hus och hästar och rädd hund så hade det varit trevligt med åska =)
  Kramkramkraaam!

  SvaraRadera