Sidor

tisdag, juli 19, 2011

Stämde inte

Väderleksrapporten alltså. Utlovade regnskurar förvandlades till sol! Jag ändrade planerna för  dagen och satt i trädgården det mesta av tiden. Flinga sov under äppleträdet och Murre kom och låg bredvid mig. Han placerade sig väldigt trevligt - huvudet i skugga, kroppen i sol och svansen i skugga.
Baggi har en otrevlig vana att liksom ta fart inne i rummen så han redan har full galopp när han tränger sig förbi och ut genom yterdörren. Han fintade maken genom att se ut som Murre (!) och han överlistade mig med ren speed. Jag hämtade honom på vägen två gånger... Han tar kurs direkt ditåt och "sveper" staketet som ingenting. Själv är man väl inte alltid riktigt passande klädd så här på sommaren, så det kan finnas mer än ett störningsmoment än själva katten på vägen... (Jo, jag är påklädd, men inte med så mycket...)
Jag fick en slags lady Godiva idé, men det hela faller på mitt kattungehår samt eventuella svåra livslånga trauman och mardrömmar detta kommer att ge förbipasserande bilister...

9 kommentarer:

 1. vad jag hade velat se dig så där!!!
  och mig själv. men då hade väl den här kommunen stängt och kastat in handduken... tagit sin mats ur skolan och strukits från sverige-kartan.
  men tänk om vi plötsligt skulle gå t ex nakna!
  f*n vad folk skulle gå ner i vikt ;)
  kram till härliga roliga du - jag njuter ♥

  SvaraRadera
 2. ja, det vore en syn att se, ha en fin dag nu

  SvaraRadera
 3. Sv Jeanette: Haha - idéen är för farlig, det finns diken och höga träd längs vägen här. Det blir så jobbigt att ta hand om alla skrapade bilar.
  Kramar!

  Sv Vicke: Det vore en fasansfull syn =)
  Tack detsamma!!

  SvaraRadera
 4. Sommar i trädgården är inte dumt!

  SvaraRadera
 5. Vore nog ett sätt att chocka omgivningen för livet..
  Murre är snabb och bra på att kamuflera sig till Baggi. Snart får han en neongul prick i pannan så han blir igenkänningsbar. Om han då höll sig från vägen..
  Kram!

  SvaraRadera
 6. Sanningshalten i väderleksrapporterna, nja...vad har dem för odds egentligen? Hur många rätt på hundra? Själv lyssnar jag inte på deras rappakalja längre. De har lovat att det skall regna här hemma varenda dag & inte en droppe har vi fått (jo, det blåste förbi lite ånga som dunstade bort på vägen ner). Baggi är minsann en liten hårig Einstein :)
  KramKramKraaam!!!

  SvaraRadera
 7. Sv; Det är bara en ann som håller på och pjoskar sig men en himlans massa saker. Lill Prinzen bryr sig som sagt föga om vad det är för saker han får på sig. Men faktiskt blev hanns andning bättre med den nya selen, han har haft lite bekymmer med den tidigare, han har låtit som om han skall dö vilken sekund som helst, men inte nu :)
  KramKramKraaam!!!

  SvaraRadera
 8. Sv Helena: Ett tag tänkte jag sätta halsband på en av dem. Utbrytarkungen är makalöst snabb och jag löper efter =)
  Kramar!

  Sv Ninz: Nä, det där med vädret får bli som det blir. Den hårige E sitter och räknar ut saker =)
  Kramkramkraam!

  SvaraRadera