Sidor

fredag, augusti 05, 2011

Dagen F...

...som i födelsedag då alltså. Synd att åren blir fler för det är kul att ha födelsedag. Jag är inte så pigg på att ha kalas hemma för då är det ju jag som får ligga i och laga mat och städa och diska och... Nu är det ju hursomhelst ingen jämn dag så jag kunde göra som jag ville. Alltså åker jag till Ystad och hälsar på en väninna. Ystad är en vacker stad och särskilt på sommaren då förstås. På vintern med iskall sydostlig vind, noll grader och mulet är det inget vidare... Vi fikade och klappade hennes fina katt (Isabell som gillar att simma i badkaret) sen gick vi på stan och slötittade i affärer och sist var vi ute vid havet och besökte ett gammalt anrikt café med världens mest fantastiska wienerbröd.
Hemma igen ca 19.30 och sen kravlös kväll med maken och övriga djur (som någon skrev i ett mejl för länge sedan och gjorde maken purken för lång tid)
Nä, inte min. Wienerbröden räckte!
Och så tackar jag så jättemycket för alla hälsningar, bloggkommentarer och presenter som jag har fått idag!

8 kommentarer:

 1. Hahahaha!! Du får klappa det "övriga djuret" medhårs ;)
  Sov gott!

  SvaraRadera
 2. Kan meddela att det INTE blir något firande här i år. Okej... förra året fyllde Hulda 45 så då fick jag ju lägga manken till och det var fullt i min lilla tvåa (behövs inte så många för att det ska bli fullt). I år finns inte pappa med (ledsen) så det får bli en prinsesstubbe från Nilssons konditori att bjuda mamma, dotter och svärson på. Nån annan "släkting" kommer inte innanför dörren här. Suck vad jobbigt att tänka på det då. Tänk om hon hör av sig? Vill INTE!!!

  SvaraRadera
 3. Håller helt med dig att födelsedagen firar man bäst på annat håll om man inte vill ligga i. Gofika skall man dock ha på sin födelseda´.
  Så den verkar ha blivit precis så bra som det skall va =)
  Kram

  SvaraRadera
 4. Grattis dagen efter:-)

  Kram

  SvaraRadera
 5. Ja må hon leva, ja må hon leva, jaaaa må hon leva ut i hundrade ååååååår :D :D G*R*A*T*T*I*S på födelsedagen din :D :D
  KramKramKraaam!!!

  SvaraRadera
 6. Sv Lippe: Det ska jag göra =)

  Sv Hulda: Man ska få fira sin egen födelsedag precis som man vill! Liten tårta räcker!!
  Kram!

  Sv Helena: Just det, man får göra som man vill och äta mycket kakor/tårta! Då blir det en jättebra födelsedag.
  Kramar!

  Sv Elna: Man tackar =)
  Kram!

  Sv Ninz: Kommentaren har landat här hur fint som helst! Tacktack!! =)
  Kramkramkraaam!

  SvaraRadera
 7. Grattis i efterskott....:) Är det en dag på året som man ska kunna göra som man själv vill så är det väl på ens födelsedag...;)
  Kram!

  SvaraRadera
 8. Absolut - och vill man fylla huset med folk så gör man det!

  SvaraRadera