Sidor

söndag, augusti 28, 2011

Ökade aktiviteter

Efter spindel- och burklockäventyret körde jag till före detta arbetskollega och pratade bort en hel del timmar hur lätt som helst! Hon har en späd katt... 7,4 kg och han är alltså då en vanlig korthårig europé. Han är inte så glättig av sig precis men pampig så det räcker. Hon bjöd bland annat på världens äpplekaka!!
Maken förlöpte hemmet ett par timmar på kvällen och "syskonen" härjade nå´t så fruktansvärt här inne. Jag försökte skriva på datorn men hundarna kivades om vilket ben som var vems - båda tuggbenen var tydligen inte likvärdiga. Lillebror försökte hoppa upp i mitt knä och la huvud och sina stora tassar på tangentbordet. Sen försvann hundarna och plötsligt började Billy pipa som om Flinga bet honom. Rätt som det var kom han farande in hit på kontoret med Bagheera springande på snedden efter sig med krökt rygg och svansen som en plym. Han jagade valp...
När husse kom hem var det lugnt. Vovvarna sov på golvet och Baggi bakom mig på ryggstödet. När husse satte sig i sin fåtölj hoppade Flinga upp i hans knä och Billy pep "bjäff" och försökte hoppa upp ovanpå Flinga. Det funkade inte... Då hoppade han upp -inte till- på mig i full karriär, men där låg ju Baggi som "sopade" efter honom med tassen och glodde argt. Billy blev rädd och stampade runt på mig för att inte komma i vägen. Så här kan det ju inte gå till... maken och jag är kända för att ha väluppfostrade hästar åtminstone. Får kanske ta itu med valprackan också.
Här har Flinga dragit det längsta strået....

7 kommentarer:

 1. Tre tjejer går aldrig... men nu är det ju inte tre tjejer så det får bli UPPFOSTRAN ;)

  SvaraRadera
 2. Nu märks det att ni har "huset fullt". Det är inte lätt att vara liten Billy och ha de andra tuffingarna som "fostrar" honom. Visst är det häftigt med stora kissar =)
  Kramen!

  SvaraRadera
 3. Sv Hulda: Vi får ta honom i kragen... han är smart och lättlärd så det fixar sig!

  Sv Helena: Billy är ungefär lika glad för det!
  Stora katter är mycket stiliga!
  Kramar!

  SvaraRadera
 4. Jag vet att om jag hade alla djur som ni har, hade det varit fullständigt kaos dygnet runt. Jag skulle vara alldeles för snäll! :(

  SvaraRadera
 5. Det gäller att få pli på dem när de är små, annars står man där plötsligt med en vuxen hund/häst som kan skada en rejält om den inte lyder. Vuxna, kloka djur kan man sen bara resonera med =)

  SvaraRadera
 6. Hahahaha det där kallar jag en vanlig dag på landet *asg* Hejja Billy :D
  KramKRamKraaaam!!!

  SvaraRadera
 7. Billy ligger i - inga ledsamheter här inte!
  Kraaam!

  SvaraRadera