Sidor

onsdag, augusti 24, 2011

Kattgård med gäster...

Baggi tycker kattgården är en bra idé när han nu inte får örla* omkring fritt som han tycker. Han vill genast ut där på morgonen, använder den hela dagen (mycket av tjusningen är det där att gå ut och in) samt sitter gärna där när det är mörkt.
Ibland pratar herrarna katt med varann på varsin sida av nätet.Ett par morgnar har det varit äckligt obehagligt att öppna fönstret för utsläpp. En figur som definitivt inte är katt men nästan lika stor har flyttat in på ett mycket strategiskt ställe.
Fy sören... kolla bakom Baggi. Precis utanför fönstret har en korsspindel vävt ett stort nät. Baggi kan närsomhelst komma åt nätet, få spindeln på sig, bära upp den i min säng och där kommer den att krypa upp på mig och skrämma  ihjäl mig. Jag vet precis hur det kommer att bli. Om jag aldrig mera skriver här så vet alla åtminstone vad som hänt...
*örla = springa planlöst omkring

9 kommentarer:

 1. Hjälp!!Och vit är den också. förutom stor..
  De två ser ut att vara inbegripna i ett allvarligt samtal =)
  Kramen!!

  SvaraRadera
 2. Jaha!? Så det är örlar jag gör om dagarna??
  Min son blev biten av en korsspindel i somras!!Ta bort den innan den tar dig!!!

  SvaraRadera
 3. En sån liten... bara att ta mellan fingrarna och flytta på. Hade det varit Iris i den kattgården hade spindeln numera legat i hennes mage. Hon äter allt som rör sig så jag rör mig väldigt sakta här hemma :)

  SvaraRadera
 4. Döda den inte! Det betyder otur.

  SvaraRadera
 5. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

  SvaraRadera
 6. Sv Helena: Just det, den är vit. De där blonda spindlarna är ännu äckligare än de mörka tycker jag.
  Man vet inte vad två katter kan tänkas säga till varandra - de kan planlägga vadsomhelst. Kramar!

  Sv Lippe: Bara om du inte har en plan =) De bits de jäklarna och de är rätt stora i käften om man säger så, så det lär göra ont.

  Sv Hulda: Jag tar inte i en så´n jättespindel. Den hinner dessutom säkert undan och sen vet jag inte var jag har den. Synd jag inte har en Iris som hade sanerat undan krypet.
  Allt som rör sig :)

  Sv Irene: Nej, jag dödar den inte. Den kan trots allt inte hjälpa att den är spindel och att jag är rädd. Maken sopade ner den på marken. Den lär återkomma...

  SvaraRadera
 7. Nu gäller det att ta fram alla typer av besvärjelser du kan & som finns, huuuu jeda mig om den fan kommer å hugger dig!!
  KramKramKraaaaam!!!!

  SvaraRadera
 8. Men det vet du ju redan att det betyder tur att ha en spindel i huset. Om du inte är överallergisk så behöver du inte oroa dig.


  Det kan man förstå att han vill ut. Så himla bra han har det, och fin är han också.

  SvaraRadera
 9. Sv Ninz: Haha, jag är skiträdd för stora spindlar så jag håller mig undan
  Kramkramkraaam

  Sv Mickan: Det jag oroar mig för är att den ska skrämma mig... T.ex en geting är mycket "farligare" men den är jag inte rädd för.
  Baggi hälsar och tackar för det där med fin :)
  Kram

  SvaraRadera