Sidor

fredag, augusti 12, 2011

Klart!

Jaha, då är allting undanplockat, valptugg inköpt, tapeterna skyddade med eltråd, bordsbenen lindade med taggtråd, katterna evakuerade och Flinga iklädd vadderad skyddsklädsel. Valp avhämtas fredag förmiddag!

Nä, vi har satt upp valphagen -fyra st kompostgaller- i köket. Därinne har han sin "balja" att sova i. Flinga var så trygg med att sova i sitt lilla "rum" när hon var valp. Då ligger de förankrade på nätterna och hittar inte på en massa hyss. Förresten sa en kollega som alltid haft flera hundar åt gången: "Lära sig hyfs av Flinga! Vänta du bara ska du få se hur mycket skit den äldre lär den yngre också" Aha, trevligt att få veta det...
Hmmm, hoppas man inte möts av detta en tidig morgon...

3 kommentarer:

 1. Så spännande...det lär bli en fartfylld helg hos er...eller också sitter dom i var sitt hörn och stirrar på varann, förutom Murre som är lite irriterad och sitter i trappen och gör annat ...hihi..Nä,det kommer att gå Jättebra, det här!!
  Kramen!!

  SvaraRadera
 2. Man skulle tro att du har bott här... Det där med Murre kommer att stämma så tillvida att han blir sur och ska ut och sen ska han glo surt på valpen och sen ska han ut och sen osv. Baggi är hundexpert så det ska bli intressant att se hur han tänker bete sig och Flinga kommer att sova gott ikväll!!
  Kram!

  SvaraRadera
 3. Y*E*S idag kommer den lilla parveln hem :) Jag vet att detta kommer du att fixa galant! Å så har ni fått slippa dem första veckorna *blink* Guuuu vad kul det skall bli! *längtar*
  KramKramKraaam!!!

  SvaraRadera