Sidor

söndag, augusti 21, 2011

Cool

Baggi slänger sig nonchalant på golvet. Han ligger liksom på sidan med bakkroppen och på "armbågarna" fram. Svansen svänger. Billy tycker detta ser trevligt ut. Katten måste ju vara glad när svansen svänger. (Har alla tänkt på att detta är en av djurvärldens språkförbistringar? Katt rör på svansen = irriterad. Hund vaggar på svansen = glad. Inte konstigt de kommer i bråk ibland) I alla fall. Billy springer fram till Baggi. Baggi glor så stint på honom att han faktiskt kommer av sig. Baggi rör sig inte, bara slår med svansen. "Bjäff" säger Billy, för han vet inte riktigt vad han ska tycka om detta. Ingen reaktion från katten. "Bjäff". Näää, inget. "BJÄFF, BJÄFF". Baggi njuter av att ha hela situationen fullständigt under kontroll. Nu blir Billy förbannad så liten han är och börjar hoppa fram och tillbaka mot katten och skälla. Baggi låtsas inte om honom ett dugg. Han bryr sig inte om Billys hoppande ett enda skit, bara glor på honom med stora, kalla, gula ögon. Detta budskap går hem, så Billy backar lite men fortsätter skälla. Matte avbryter det hela genom att föreslå "ska vi gå ut"
Lita inte på denna...

7 kommentarer:

 1. Tänk att svansviftning kan vara sådana tvärt-emot-signaler. Tur att Baggi är en cooling och Billy verkar förstå att man skall hålla ett visst avstånd till pantrar =)
  Kramen!!

  SvaraRadera
 2. Bagheera gjorde ju det där bara för att retas med den lille. Men det var en bra språklektion!
  Kramar!

  SvaraRadera
 3. En del av dom djuriska signalerna kanske vi människor skulle lära oss av ;)

  Tack för hälsningen. Kan meddela att nya utseendet är ett tappert försök av mig som jag inte är 100 nöjd med. Jag har alltså satt en expert på jobbet. Så nu är det bara att vänta och se. Resultatet kommer bli enastående och enkelt... precis som jag vill ha det men inte klarar att få till själv!

  SvaraRadera
 4. Hahahaha ser allt framför mig, det är som att sitta på första parkett!!
  Sv; Jo visst är det bra att vara avslappnad :) Men det gick också rysligt fort att bli stel som en pinne, försök att röra dig fort då du om du kan *asg* Det jävligaste var, jag hann inte! Plus att dem som jag skulle möta aldrig var där *asg*
  KramKramKraaam!!

  SvaraRadera
 5. Sv Hulda: De där djuren vet egentligen innerst inne...
  Det är riktigt - expertena fixar så man blir nöjd!

  Sv Ninz: Bjäff!! =)
  Kramkramkraaam!

  SvaraRadera
 6. Ja dessa djur. Det är inte lätt att vara glad valp när katten styr upp allt. Förresten Sudden viftar på svansen när han är glad, han har antagligen missförstått alltihopa.

  Kram

  SvaraRadera
 7. Sudden: Katten som pratar med hundar :D
  Kram!

  SvaraRadera