Sidor

onsdag, augusti 10, 2011

Något lindrigare...

...blev det idag eftersom den printande kollegan är ledig på onsdagar. Istället hamnade jag i "buren" och det är ju också ett öde för det är alldeles för länge mellan gångerna man sitter där. Mim var bredvid, så några större katastrofer inträffade inte. Katastrof -nästan- hade däremot Tålig råkat ut för. Han kom till jobbet med världens blåtira!! Ullrich tittade på honom och sa med sin tyska brytning: "Ahaaa, dispyt med kund, ja?" Och det tyckte ju vi andra var jättekul! Det blå under ögat hade börjat "rinna" neråt så snart har han alla möjliga färger där. En sån skada brukar snart skifta färg till mörklila, grön- och gulaktig.
Sanningen (tror jag, för jag kan inte tänka mig att Tåligs fru slåss) var att under svampletande igår hade han snubblat och fallit på uppstickande gren... Han hade alltså väldig tur, för det kunde blivit en rejäl ögonskada av det och då hade vi inte haft så kul.

9 kommentarer:

 1. Usch!! Ögonskador är läskiga!! Jag har en vän som fick ett slag mot ögat i sommras och hon förlorade synen på det ögat! Usch! Fast hon är en tuff brud och fixar det men det är ju så otäckt!!
  Kram

  SvaraRadera
 2. Tur är väl bara förnamnet. Ni kunde fått en enögd kollega :(

  SvaraRadera
 3. Kommer ihåg Vira blåtira. Samtidigt kom Gulp och Wroom (gula och rosa). Färggranna läskeblasker. Och hur går det för Ullrich med strövaren??
  Kramen!

  SvaraRadera
 4. Sv Lippe: Ett ögonblicks verks att skada sig i ögat... Väldigt trist för din vän.
  Kram

  Sv Hulda: Hade inte sett bra ut i det yrket=)

  Sv Helena: Undrar vad det var för tillsatser i de där läsken??? Ullrich fungerar, strövaren är med och sitter i hans bil härute.
  Kramar!

  SvaraRadera
 5. Vilken tur att själva ögat inte träffades.
  Annars är DEN drickan inte fy skam .. hehe.

  SvaraRadera
 6. Usch då. Ögonskador är inte kul. Skadade mitt ena för ett år sen och det är inte helt bra ännu. Men det blir bara bättre och bättre.

  SvaraRadera
 7. Sv Mickan: Han hade jättetur. "Giftig" läsk det där =)

  Sv Marianne: Det tar jättelång tid för sådant att läka. Tur ditt fortfarande håller på att bättra sig.

  SvaraRadera
 8. Jag gissade först att han gått rakt i en dörr - det brukar ju vara brukligt. En gren i skogen går också bra! Det kunde slutat med katastrof, modell värre......

  SvaraRadera
 9. Så kan det gå när det har kommit lite för mycket innan för västen, svampar alltså *s*
  KramKramKraaam :D

  SvaraRadera