Sidor

onsdag, maj 26, 2010

Fantasivärldar

"Kriget" fortsatte förresten en stund idag också... Ett nytt regemente dök upp och backade till en stridsvagn tätt vid ett av våra fönster. Ur luckan kom en kamouflagemålad gravallvarlig spoling med stora lurar på öronen och dito mikrofon som han babblade vilt i. Vi samlades vid fönstret men han såg oss inte. Plötsligt tittade han genom rutan och vi vinkade och visslade. Då blev han alldeles spak stackaren och började flina han med (och vinka) Kriget tog slut kl 17 idag också och nu blir det visst inget mer.


Detta var slutövning för P7 i Revinge och P4 i Skövde. 400 soldater lär ha deltagit...


Så har vi lite annat att fundera över: Låtsasläkaren Är någon förvånad? Inte jag, inte ett dugg. EU-legitimation räcker. De här kan härja tämligen fritt. Deras legitimation (utfärdad och godkänd med mutor) gudvetvarifrån gäller i Sverige. Leg. läkare, leg. sjuksköterska, leg. tandläkare, leg. psykolog, leg. kiropraktor osv. Tryggt va?! Tänk på vad de kan ställa till.


                   


               

Jag har läst någonstans att när armborstet uppfanns så trodde man att alla krig snabbt skulle utrotas för det var ett så jätteeffektivt vapen...Inga kommentarer:

Skicka en kommentar