Sidor

söndag, maj 02, 2010

Lyckad dag!

Städade vilt i huset i förmiddags eftersom den där kusinen till maken osv. skulle dyka upp. Maken själv städade lika vilt i stallet. Kl 11.20 damp sex vuxna och fyra barn ner som en våg. De blev förevisade friesarna (som imponerade djupt på dessa icke hästvana människor) samt resten av hästgänget. Ungarna klappade mjuka mular. En av dem hittade vår pall därute som han släpade med sig runt och ställde upp utanför boxdörrarna så han nådde upp och klappa. Smart!


Sen kom de in och fick snabbfika för de skulle vidare och äta middag i Brösarp. "Vågen" liksom rullade in i huset, åt och drack och klappade katt och hund och rullade ut igen. 


Efteråt kunde jag inte hitta minsta spår efter dem... Inga smulor eller spillt eller grus att ta reda på. Disken på vasken. Man undrar nästan om här var tio personer inne eller ej - mycket egendomligt...


Bokningsdag hos tatueraren Man får mejla henne och har man supertur får man en tid. Jag har supertur!!


Och så byggde jag om bloggen lite. Det gick till slut.


Nu har maken och jag sett gamla "Kanalkampen" på tv samt ätit glass och druckit kaffe. Alla är friska och allt är som vanligt - då ska man passa på att vara lycklig. (Häxan som kom av sig var det exempel på)


            

Det är möjligt att den är banal, med de slår inte ihjäl någon eller försöker vara "djupa" eller "mörka". De är helt enkelt inte kloka...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar