Sidor

söndag, mars 06, 2011

Bekänna färg

Efter den där skidtävlingen med sidoinslag av vansinniga katter körde jag till nagelbyggaren och fixade blommor och glitter. När jag kom hem hade maken skott fyra hovar på två hästar - alltså två hovar på varje häst Man kan säga att han dessutom tjänat pengar, för skulle han skott samma klientel borta så hade han tagit "heavy horse-tillägg". Detta är sant, hovslagarna vill helst inte "brottas med dom jävlarna" som en kille uttryckte det och då menade han att sko och verka t.ex ardennerhästar. De är givetvis kolossalt starka och drar till sig fötterna precis som de vill. Friesern Vincent är rätt heavy han också och har större hovar än ardennern... Efter skoningen där jag blev inblandad genom att stå och berätta historier för Vincent så han skulle glömma att dra till sig benen så gick vi in och åt fastlagsbullar!!


Andra chansen i melodifestivalen skickade otroligt nog båda mina favoriter vidare till final. Det kunde man väl aldrig tro...


Och sist tog jag itu med ett bokmärke. Nu kommer alla trauman från barndomen fram när jag inte fick så många glittermärken som jag ville. Där fick man stå vid diskbänken och pilla av glitter från de märken som eventuellt, kanske kunde tänkas ha för mycket glitter och så klistra fast det på dem man ville "hotta". Men NU jädrar har den här ungen blivit hottad så det räcker. Detta hade man aldrig ens kunnat fatta då "förr i tiden". HAH!! Supersize!!


6 kommentarer:

 1. det blev en fin animering av bokmärket

  SvaraRadera
 2. Glitterdag? Både naglar och bokmärken. Snygg animering :)
  Ni hade nog förtjänat semlor båda två efter det tunga jobbet. Historieberättande tar också på krafterna..
  Melodifestivalen slutade denna dag helt ok. Jag hade nog hon med rösten..Linda..som favorit, men hon kom ju inte långt.
  Söndagskramar!!

  SvaraRadera
 3. Den är en smula "overdressed" men jag får frossa i glitter!

  SvaraRadera
 4. Helt glitterfixerad - är jag! Semlor är prima efter hårt jobb ooch annars också ;) Egentligen tyckte jag att alla bidragen lät bättre den här gången.
  Kramar!!

  SvaraRadera
 5. Kajsa, den blev ju skit snygg! Jag hade oxå en förkärlek för de bokmärken som hade glitter =) Ooooo maj gådd vad du har hunnit med saker idag, kallas också för flitiga Lisa =)
  Kraaaaat till världens bästa DáHex!

  SvaraRadera
 6. Det kallas nog "kunna skriva en massa om inte så mycket" :D
  Kram tillbaks (nät)diamanten!!!

  SvaraRadera