Sidor

fredag, mars 11, 2011

Tragiska skepnader

"Alla" släpar runt på jobbet och ser tragiska ut. Visst, det ställer till mycket när någon slutar, men det nyttar inte att jaga upp sig för det. Ängsligast är helt klart Pelles rumskollega som nuförtiden för ett lyckligt liv utan större insatser. Hex hade show i receptionen i eftermiddags och beskrev hur det ska bli ifall vi kanske möjligen får dit ett kvicksilver som jobbar i supertempo. (in my dreams...) Pelles kollega har varit placerad hos sådana men blev "nervös" och fick "migrän" och fick då givetvis byta till ny. Vissa får...  Hah! Detta ska bli intressant.


      

Klockan 3.10 i natt kom Murre och la sig vid kudden. Han spann och jag klappade honom och så sov vi igen. Tio minuter senare sjöng Baggi en hög och lång sång ute i trappan. Grrr... kattas... katt-as alltså. men det finns bot för det också. I med öronpropparna. Somnade. Vaknade igen av att Murre ryckte till och skulle lyssna ut i trappan när Baggi började på nästa vers. Murrerycken upprepades ett par gånger, sen hoppade han ner och gick iväg - möjligen för att raffla upp Baggi för att han satt därute och gol.


Kl. 6.00 när klockradion startade var det däremot en viss Baggi som sussade djupt vid fotänden med tassen över ögonen. Han vaknade inte när jag steg upp. Var visst sömning av någon egendomlig anledning...
           

Den här bilden är en superbra animering som jag inte är i närheten av att kunna göra, tyvärr. Katten ser precis ut som Baggi!! Och jamar lika flitigt som han också!

4 kommentarer:

 1. När ska du byta blogg, det är så segt att komma in på metro så jag lägger snart av med besök på metro

  SvaraRadera
 2. Mmmm, det vet jag nog. De får månaden ut på sig, bättrar det sig inte så blir det flytt i början av april.

  SvaraRadera
 3. Det är jäkligt när dom har sångövning på natten. Skutte är ganska bra på det med. Dom kan ju sova hela dagen sen...
  Följer dokusåpan "Kajsas jobb" med spänning.
  Kramen!!

  SvaraRadera
 4. Det ger väl mer att sjunga i mörkret...
  Dokusåpa- det är precis vad det är för om man missar några avsnitt så kommer man ändå genst in i handlingen igen eftersom allting upprepar sig!!
  Kramar

  SvaraRadera