Sidor

torsdag, mars 31, 2011

Kritad cirkel

Tvätta händerna riktigt rena och dra en cirkel med krita runt sig - det ska hjälpa mot allsköns "orenheter"... Det räckte inte för idag är det ju t-o-r-s-d-a-g... Och då bara ramlar fanstygen över en. Så här:
Hinner knappt inom dörren till jobbet förrän Lina berättar att "vi får avbryta vår semester för att jobba kvällstid" Njahhaa, va?? "Joho då det fick man göra numera" Hex tvivlade starkt på detta, men eftersom det är de två "finare" facken som har medlemmar i detta dilemma så sket jag i det. "Jamen om det drabbar oss då" sa Smilla. Då är det en helt annan sak sa Hex.
Next problem: Myran har brutit benet. VA? Joho då, hon har varit på semester utomlands och nu hade hon brutit benet. Men jag tror jag blir häst, alltså. När kommer hon tillbaks då - ingen visste. Helgips eller litet stödförband - ingen visste. Hennes man (!) hade ringt och meddelat den stora nyheten. Mim och jag som är elaka undrade varför hon inte ringde själv. Hon hade väl inte brutit flabben. När han ringde råkade han emellertid ut för Isa som är mild såsom duvan men -kanske inte listig såsom ormen- i stället fördjävlig på att pressa folk på fakta. Hon utsatte Myrans man för tredje gradens förhör, men han påstod att samtalet snart kom att brytas för nu skulle han köra igenom en tunnel. Ring innan då. Nä, här ligger inte bara en vovve begravd utan en hel kennel.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar