Sidor

tisdag, mars 22, 2011

Lever i verkligheten?

Vissa människor har alla "innesjukdomar." Enligt mig hittar man inte på eller ljuger om sitt hälsotillstånd för det kan gå väldigt illa - och det hoppas jag det gör för dem som ljuger för att få medlidande... Men så har vi de där som i sin sanna värld tror att de fått den senaste sjukdomen som de hörde talas om på nyheterna igår till exempel. Vad gör man åt dem? Jag hade äran att tala med en strålskadad idag(!) Hon hade känt sig trött och yr och det hade flimrat framför ögonen. (Druckit vin kanske? Då kan det flimra och så blir man yr...) Anyway - trodde jag att hon var strålskadad? (Inte strål- kanske, men skadad -mmm) Jag la ner det samtalet för jag orkar inte engagera mig i sån´t trams.
Någon som kommer ihåg dramat om jobbstolarna som jag skrev om på förra bloggen? Kort sagt så "dör" den som lånar min stol och skulle någon få för sig att ändra inställningen på den så är det livsfara för vederbörande. Myran hade ju det där för sig i somras, men efter att jag "hällde" av henne så upphörde detta. (Alla på jobbet får en stol som sin egen, så man behöver inte låna) För ett tag sen dök det upp en småchef minsann och började dra i spakarna på min stol och bala sig som en höna i sand för att ändra den. Hon sa att jag borde ha lärt mig inställningarna så det gjorde ingenting...  Jag upplyste henne om att jag har kronisk ryggvärk, behandls med cortison och ska ha min speciella stol utan ändringar. Hon provade igen med att jag borde lära mig att ställa in den för det fick hon göra med sin. Den där maduskan väger strax under 150 kilo skulle jag tro...Det är inte så konstigt att hon får justera hela tiden för hon tänjer klart ut den... OCH efter allt detta kommer vi fram till i morse när jag var av med min stol -häpp. Hex går på jakt. Hex hittar den nyanställda plus stol. Hex andas in. Lilla Ny hoppar upp som om hon hade bränt sig i rumpan! Hex låter henne leva den här gången...

Vänligheten själv!!

4 kommentarer:

 1. Härligt att vara här igen på din blogg..och bli uppdaterad på Hex-jobbets alla händelser. Hoppas de övriga "in the family" mår bra.
  Kramen!!

  SvaraRadera
 2. Härligt att du är tillbaks och läser, tycker jag! Hexjobb minsann....
  Alla mår bra, tack
  Kramar

  SvaraRadera
 3. Haha, du är ju för skön...kära häxsyster...

  Kram Lilitha

  SvaraRadera
 4. Jamen man kan väl undra om man är med i en film eller nå´t?
  Kramar tillbaks

  SvaraRadera