Sidor

måndag, oktober 31, 2011

Idé del 2

Klagomål förekommer från ledningan att det är besvärligt med min fackliga tid. Det är svårt att få schemat att stämma. Ännu värre kommer det att bli efter årsskiftet. Aha... Hex som är en vänlig och tillmötesgående själ tänker ut följande: Eftersom en tjänst hos oss är utannonserad så tar vi fram gamla hederliga blanketten "anmälan om företrädesrätt", (hehehe)  fyller i den med önskemål 30 - 40 timmar per vecka och lägger in den till Olivia.
Jag har en fast 75% tjänst -visserligen "frivilligt"- men vi fick bara välja på 75% eller 100% och då get jag inte jobba heltid. Jag hade 35 timmar i veckan jättelänge, (närmare bestämt 11 år) men nähä, nu var det slut med det. Mim ville också jobba 35 timmar men tvingades till heltid. Vad blir 30 + 40? Vad blir 35 + 35? Nä minsann, det var dålig vilja.
Zappa! Blankett in! Nu kan två grejer hända. 1) Jag får inte ökad sysselsättningsgrad -ok, då hoppar  förtroendemannalagen in och jag kan inte nekas tjänstledigt för fackligt arbete, eller 2) jag får fler timmar som jag ville från början. Bara att välja: Hex lutar sig bakåt och har vunnit i vilket fall.


Stygg? Vem? Hex? Nääähä...

5 kommentarer:

 1. Vänlig och tillmötesgående ja men du överlistar dem hela tiden he he. Då väntar jag spänt på att se om planen funkar.

  Kram

  SvaraRadera
 2. Hehe...Hex reder sig som vanligt =)
  Kramen!

  SvaraRadera
 3. Bara att vänta, som sagt. I lugn och ro!!

  SvaraRadera
 4. DáHex vinner ALLTID! Bra jobbat Blondie :)
  KramKramKraaaaaam!

  SvaraRadera