Sidor

söndag, oktober 02, 2011

Vi firar!

Eller jag gör det i alla fall. Jag var ju på rätt så gott humör efter gårdagen(!) och denna dag var varm och solig och vindstilla. Varmare än i somras... Maken förlöpte hemmet kl 10.30 och jag kunde göra precis vad jag ville! Frukost i soffan. Billy tyckte att han kunde ligga i knäet samtidigt. Grundidén var väl ok, men praktiskt blev det lite krångligt. Jag borde ha dammsugat, men det sket jag i och körde till Hurva och köpte skor i stället.
Mitt i denna "holla" ligger alltså en skoaffär som heter duga. Bättre utbud där än hos de kända kedjorna ska jag säga! Jag hittar nästan alltid vad jag är ute efter och ibland hittar jag något som jag inte ens visste att jag behövde.
De här tar vi! Snygga till byxor...

...och till klänning!!

Hah, de är mina!
När jag kom hem var det en bra bit över +20 grader så jag asade ut hundarna i trädgården och satte själv igång med att höstrensa blomrabatterna. Det var vad det tålde, så jag slutade efter en knapp timme och satte mig i solstolen i stället. Billy grävde en vacker grop vid rosentornet, sket på gräsmattan och så satte han av efter ett par cyklister som kom på vägen. Jag var en hårsmån från att hinna fånga honom med räfsan, men det misslyckades, så jag fich vissla tillbaks honom och han kom som tur var.
Tyvärr börjar det mörkna redan vi 19-tiden, men då kunde man se det här istället:
En perfekt nymåne!

6 kommentarer:

 1. Godmorgon!!
  Skitsnygga skor!! Hade gärna köpt ett par också..
  Här höststädades rabatter igår också, men på morgonen var det 4 grader (lite annat än hos er) men solen sken och det var en härlig dag iaf. Tur att han är lydig Billy-Bus.
  Ha en bra dag!
  Kramen!

  SvaraRadera
 2. Psssst! Jag har oxå köpt skor, men det törs jag inte skriva om på min blogg än... för jag har en fattigmånad. Men har man kontakter så har man = dom skickar faktura fast affären ligger här i stan. Din e skitsnygga på dig. Jag kan inte gå i klackskor. Ryggopererad och felkonstruerad för klackar. Ser ut som jag skitit på mig när jag går i såna. Grattis till finköpet fina Hex

  SvaraRadera
 3. Det är ju sådana skor jag vill ha!!! Fasen att jag har så svårt för klack!! :((( Dom är skiiitsnygga! och angående förra inlägget så brukar jag få sneda ögonkast av folk när jag hävdar att en elak jävel som dör är en död elak jävel! Världen kanske blev lite bättre men inte den som dog! Har aldrig fattat att man inte ska tala illa om de döda. Vad ska kunna hända? Ska de spöka??
  Kram

  SvaraRadera
 4. Sv Helena: Tack! Lite skillnad på temperatur, fast kalla höstadagar är också väldigt fina. Nja, halvlydig är han för han vände inte omedelbart...
  Kramar!

  Sv Hulda: Det är bra med kontakter. Haha, skitit... det är ändå väldig skillnad på hur skor är "balanserade" men man ska trivas i vad man har på sig.
  Tack snälla... Kram!

  Sv Lippe: Visst är de fina! Jag ryckte dem till mig när jag såg dem.
  Jag glömde skriva en sak till om den "käre döde" - han hatade handikappade... Tur han fick flytta någon annastans den mannen.
  Tala illa? Nä, sanningen är det om sådana som varit elaka ett helt liv.
  Kram!

  SvaraRadera
 5. Skitsnygga skor!!

  Jag kliver fortfarande omkring barfota i sommartofflor.

  SvaraRadera
 6. Tack snälla! De är sköna att gå i också. Jag har också tofflor ute här hemma. Inga strumpor. Går alldeles utmärkt fast det är oktober.

  SvaraRadera