Sidor

tisdag, oktober 11, 2011

Larm

A-larm alltså. Där jobbar man inne på sitt rum och plötsligt ringer det larmsignal från ett annat rum. Givetvis reser jag mig och tittar ut. Fleecens rum. Vad är det nu då? Hot? Våld? Överfall? Svimmat?(långsökt) Annan hjälp? Mini kommer från andra hållet. Jag öppnar dörren och vi tittar in. Där sitter Fleece och kund i lugn och ro. "Hej" säger Fleecen. "Vad är det" undrar jag "ringer du två signaler är det nöd, men här ser det ju lugnt ut" "Jag ringde fel" sa Fleecen. (Nja... ringde fel vet jag inte precis - det är ju något annat, men skit i det) Mini och jag stängde och gick igen.
Efter fikat kom Fleecen och klappade mig lite -det kan du dö av, man, vet du inte det- han sa: "Jag ber om ursäkt för att jag ringde så, jag visste inte att det var larmsignal" Hmmm, det var rätt så rart, så jag fick ju svara ordentligt med att det var ingen fara med det.
Hex slutade 12.30. Tjugo minuter senare rullade min bil in i besiktningshallen och efter ytterligare tio rullade den ut igen och hade då fått beröm för att den är så fin! YES!!! Jag är i ett stim! Vad ska jag mer hitta på som kan gå bra?
Jag älskar den högt!!

5 kommentarer:

 1. Ja, ibland blir man lite fundersam när larmet går.

  Svar: Tackar tackar, återkom gärna i morgon och fortsätt läsa. Du kan ju också lägga till min blogg på din bloggföljarlista, då följer du de inlägg som jag skriver.

  SvaraRadera
 2. Fleecen börjar arta sig och dessutom har du en riktig Hexbil.... me like!

  SvaraRadera
 3. Trisslott kanske..Gillar färgen på din bil, har den förresten något namn ?? =)
  kram!

  SvaraRadera
 4. Det är ju skönt att den gröna blixten går som en klocka:-)
  Idag håller jag på att testa en sak på bloggen men intresset verkar inget vidare.

  Kram

  SvaraRadera
 5. Fleecen tar sig!
  Kanske en lott vore på sin plats.
  Jag har själv inte döpt bilen, men några grannar kallar den för Kermit...

  SvaraRadera