Sidor

måndag, oktober 03, 2011

Fleecens fräckisar...

Fleeceerik skulle berätta en historia "som är lite under bältet, men det tål ni väl?" Hex kan få för sig att hata sån´t där trams som jag inte tycker passar sig kolleger emellan, men kan vara skitkul bland vänner. Några skruvade sig och sneglade på mig. Fleecen berättade intet ont anande: "Personalen på vårdhemmet diskuterade gubbarna. Har ni sett att Assar har sitt namn intatuerat på (och nu väntade jag spänt på vilket ord Fleecen skulle använda) snorren? sa en av de äldre sköterskorna. Assar? sa den yngsta tjejen där, det står Arjeplog - en väg många möjligheter"
Okej, historien är ju rätt söt... en del fnittrade och Ullrich såg ut som om han längtade därifrån. Hex ville nu också berätta en historia. "Den utspelar sig på ett annat ställe, nämligen en pissoar" sa jag. "Den handlar om killen som tatuerade sin flickväns namn Wendy på samma ställe som du just nämnde" (snyggt va!) sa jag och nickade mot Erik. "Killen stod alltså där och bredvid stod en lång färgad man. Killen tittade på den färgade mannen och såg ett W och ett y på samma ställe som Assar var tatuerad. Jag måste fråga, sa killen, har du också en flickvän som heter Wendy. Wendy? sa den färgade, näää, där står Welcome to Zimbabwe and have a nice day"
Fleecen visste inte riktigt vad han skulle säga, några gick och diskade, Ullrich försvann...
Jag tror vi håller oss till den här bilden för andra bilder hade kanske inte passat sig här riktigt...

6 kommentarer:

 1. Hahahahaha..... där fick han den där säckbyxan

  SvaraRadera
 2. Haha.. den slog allt Fleeceeriks historia med längder..och flaggan blir utmärkt.
  Ha en bra dag i skånelandet
  Kram!

  SvaraRadera
 3. Du är inte Häxa för inte! *asg* Du är så cooooool :D
  KramKramKraaaaaam!!!

  SvaraRadera
 4. I'm back I hope..... Kul story men jag har hört en annan variant he he he. Nu är klockan 01.48 och jag har jobba med den här j---a datorn i många timmar men skam den som ger sig.

  Sleep well and have sweet dreams

  SvaraRadera
 5. Den där historien finns säkert i många mer eller mindre hiskeliga versioner ;)

  SvaraRadera
 6. Svar: Inte min cykel (tack o lov) men cool är den. Tänkte faktiskt på dig för en liten stund sen. Undrade vart du höll hus. Jag har feber :( och behöver dina sjuk-tok-roliga inlägg. Kram

  SvaraRadera