Sidor

söndag, juni 14, 2009

Rättvisemärkt!

10:56 (Uppdaterad 11:04) VOLLSJÖ
Två rattfulla bilister krockade med varandra utanför Vollsjö i lördags eftermiddag. Olyckan ägde rum på väg 1049 mot Brännestad.


Man läser på sin lokala nättidning minsann... Hur kunde detta stämma så bra? Rattfyllerister skulle mista körkortet för all framtid. Inte nog med att de spolierar andras dyra bilar med försäkringstrassel och sämre bil oförskyllt. De kan förändra livet för sina offer till en katastrof  för all framtid. Inga straff får de heller, knappt ens om de dödar någon...


Vill ni veta hur det gick med vår granne? Han som bytte upp sig? Jo, efter fem år fick han tag på en fyrtio (jovisst, snacka om att kunna snacka) år yngre donna. Han meddelade sin fru att "den nya" var ung, stark och kunde arbeta hårt. Det där sista var väldigt klyftigt sagt för det var frun som skötte hela stället med djur och trädgård så allting glänste. De skilde sig, frun skaffade en vacker bostad i en vacker stad och jag önskar henne allt gott för hon är som sagt en fantastiskt rar människa. Och söt!  Nu bor de unga tu -nä va´ ska man kalla det- ihop på annan, dock inte okänd ort. Hans gamla ställe är visst svårsålt, för i förrgår fick vi ett mejl från mäklaren om vi ville köpa det eller köpa marken! Det ville vi inte!Inga kommentarer:

Skicka en kommentar