Sidor

torsdag, juni 25, 2009

Sörjd och saknad

En medarbetare på jobbet meddelar sin uppsägning. Alla säger "näää" och "så synd" och sörjer och skakar på huvudet. Vid korridormötena är Sluta illa omtyckt. Kajsa har en häxkompis. Hon heter Rosa. Kajsa och Rosa svarar isället "jaha" och "ger du upp nu" i inte alls ledsen ton när de får veta den glädjande sorgliga nyheten om uppsägningen. Sen går de båda runt och flinar resten av dagen. Är de häxor eller står de för sin åsikt? Definitivt det sistnämnda!


Sluta har en fanclub. Den består av en person!! Rosa kan inte låta bli att meddela Ensam att Sluta ska sluta. Ensam får spel när han hör nyheten. Han går fullständigt i spinn! Jag har aldrig sett dess like. Precis som en jävla tromb som passerar. Han liksom steppar på stället. Ärligt talat ser det skitkul ut!  Ensam råkar vara hantverkaren som slipar inuti hylsorna. Han var försenad till den stora nyheten, för det hade krånglat till sig så han satt och slipade ett par hylsor idag och det tog en satans  tid. Det ville inte passa alls till slut, men han satte fast hela rasket med riktig jävla järngreppscement. Och bad antagligen om högre makters välsignelse över det jobbet. Anyway. Han vill också sluta säger han!  Det tror inte Kajsa och Rosa på. Tyvärr.


Kajsa köper sig en dyr och vacker krukväxt på kvällen för att riktigt glädja sig åt den stora nyheten.Så känns det faktiskt!!


Yihaa!!


Vilken lycka!


Fy vad jag är lé...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar