Sidor

lördag, november 12, 2011

Andra filmdagen

Vi tog det så lugnt på morgonen eftersom maken fick köra i onödan i förrgår... Lite hämnd skadar aldrig.
Idag hade de nog hittat den där ensamma hästen som Vincent alltså inte fick bli. Det var en vit arab(!) som enligt maken såg ut precis som en ökenarab gör - mager och benig... Däremot var ägarinnan en trevlig och duglig bekantskap. Hon var en bastant 60 årig ridskoleägare. Ca 65 hästar hade hon och eftersom hon nog vägde drygt 100 kg så blev hingstarna fromma som lamm när hon höll i dem. Maken tyckte detta var alldeles prima hjälp att få!
Den hundrädda afghanska mannen meddelade maken att ingen i filmteamet hade någonsin sett så vackra hästar! Maken var efter detta så stolt att man inte kan prata normalt med honom mer.
Tagningarna blev bra utom på slutet när Thymo tröttnade på all väntan, fick syn på kamerarampen högt ovanför sig och tog ett par väldiga skutt ut i gräsmattan. Indierna fick skrämselhicka och arrangerade för omtagning. Thymo fann skuttandet trevligt och gjorde också om...
Indier och Thymo tittade värderande på varann. Thymo såg bestämd ut. Scenen godkändes eftersom det mest skulle vara på vagnen bakifrån.
Idag får Thymo betydligt mindre havre och inga B-vitaminer - ingen extra gnista behövs där inte. I morgon filmar vi igen!
Och för dem som glömt så visas här Vincent närmast - han som skulle ha den dränkta damen på ryggen i filmen- och Thymo längst bort som hade synpunkter på väntan och höga kameraramper.


6 kommentarer:

 1. De är sååå fina. Vad bra att Thymo skrämmer de lite:-)
  Ska du inte ha pyttelite julpynt till Billy Bus typ lite god mossa? Förstår du nu varför jag har pyntat i uterummet......

  Kram

  SvaraRadera
 2. Ev. julpynt kommer att förintas ungefär 60 sekunder efter att det är uppsatt...
  Jag försår såååå väl varför du har dina alster i skyddat utrymme ;)

  SvaraRadera
 3. Inget pynt här heller. Beror inte på Iris utan på mig. Gillar inte. Kanske en tomte och en röd duk. That´s it!

  Angående Thymo... Tveka inte att småjävlas om dom är dumma mot husse och matte ;)

  SvaraRadera
 4. Det var då för väl att han slapp den dränkta damen =) Och det är bra han sätter sig i respekt. Stiliga är dom som två blänkande supermodeller i hingstvärlden. Oj det där med mossa och fyrbenta har jag helt förträngt..skall bli spännande att se var det slutar.
  Kramen!!

  SvaraRadera
 5. Dom är helt vansinnigt vackra. Dessutom har framför allt Vincent ett vackert namn...(min som heter det) Ha en trevlig dag!

  SvaraRadera
 6. De vet om att de är fina! "Se på oss"
  Vincent! ;)

  SvaraRadera