Sidor

måndag, november 28, 2011

Krig!!

Där sitter man fredligt vid sitt skrivbord en vanlig måndag.
Jag skriver protokoll som är så tråkiga att det dammar om dem.
Då kommer Mim och undrar om jag kan hjälpa henne med ett par utskrifter. Hon ska skriva ut klisteretiketter med premiekundernas adresser och så ska hon skicka kort till dem.
Jaha, det kan väl inte vara så svårt.
Skrivaren som är stor och dyr och kan allting ville överhuvudtaget inte höra talas om några etiketter. Så fort vi närmade oss visade den "pappersstopp i fack 5". Vi öppnade det där jävla fack fem massor av gånger och där var inte ett enda dugg att rensa. Jag bytte inställningar till "tjocka etiketter". Nähä, det gick den inte på. Efter en stund pep den och meddelade stolt att "alla inställningar återgår till standard". (Kyss mig i r..en) Jag är rätt duktig på tekniska prylar och Mim är inte dum på det heller, men efter 40 minuter gav vi upp och gick på lunch. Första halvlek till skrivaren! Gris också!
Mim fick lägga sig i soffan i fikarummet och ta igen sig.
Nu jävlar... Jag började om igen efter lunch. Funderade noga. Vad ser jag då? Fack fem öppnar sig inte helt när vi ska lägga i etiketterna, för en bokhylla står i vägen. Hex flyttar skrivaren, fäller ut fack fem, lägger i etiketter, stänger fint och försiktigt och swooosch - kadunk så ligger det ett prydligt adressark i korgen.
Hah!! Fast vi var lite taskiga för den där skrivaren försökte visa oss....
På kvällen åt Billy upp pärmarna på makens stora almanackbok där han skriver upp sina kunder. 2012 års bok, alltså....

8 kommentarer:

 1. Ja det där med skrivare, de är bara lite känsliga:-) Jaså valpen är allätare.

  Kram

  SvaraRadera
 2. Dumma skrivare som inte kunde ge felmeddelande "bokhylla ivägen"!!
  Och rackarns hund!!

  SvaraRadera
 3. Kanske inte bara var skrivarens fel, nej...
  Maken går runt och muttrar om att han får köpa en ny almanacka och den var dyr och Billy ska ha högre galler på hagen :)

  SvaraRadera
 4. Nä det felmeddelandet fanns inte..men tur ni kom på det ändå. Och Billy Bus slår till igen...Tänk om han förblir valp hela livet =)
  Kramen!

  SvaraRadera
 5. Idag provade han att klättra på köksstolarna... Han går som man säger utanför ramarna.

  SvaraRadera
 6. Vad ska man säga...Billy, Billy...Det är rart med husdjur när dom sover ;)

  SvaraRadera
 7. Det bästa av allt....du gav dig inte för plast/plåt skrället kopiator *HA* 1-0 till Dá Hex! Billy ville bara uppdatera sig inför 2012 & nu är han det, minsann :)
  Sv; Det är riktigt tungt. Har inte känt så här tidigare. Sitter helt ensam i Sverige nu, utan någon kollega/grupp att vända mig till :( Känner mig lite vilsen för tillfället *suck*
  KramKramKraaaaaaaaam!!!

  SvaraRadera