Sidor

fredag, november 25, 2011

Städa städa varje fredag...

...och så varje jul osv. Städade nästan ihjäl mig idag. Putsade fönster och bytte gardiner och dukar. Fruktansvärt vad det där tar tid. Fast jag hade ju kvalificerad hjälp så det hela inte skulle bli tråkigt. Team B & B var i farten. De ägnade sig bland annat åt "pricka katt"  i soffan. Det går till så här: Rena, långa, nystrukna gardiner hänger över ryggstödet på hörnsoffan i finrummet. Detta då för att de ska begå sig från grus, hund- katthår och skrynklor. Men stunden kommer när man måste öppna upp rummet och tro att man har koll. Det har man inte. Plötsligt ser man gardinerna bölja med gående katt på insidan och glad valp på utsidan som försöker pricka honom med nosen. Jätteskitkul har de!! Jag kastar ut dem och hoppas på att skrynklorna kanske inte kommer att synas så mycket i upphängt tillstånd.
Fast det blev nog ganska fint ändå - man blir snäll av adventsbelysning i fönsterna och det kan ju behövas...


4 kommentarer:

 1. Ser inga skrynklor. Men jag vet vad det innebär att ha en nyfiken halvgalen katt. Det har INGEN av de andra totalt tre varit. Men Iris... hon är ta mig f*n överallt och ska pilla, nosa, smaka.... Grrrrr.... Så här blir det inte mycket pynt (i år heller)

  SvaraRadera
 2. Skönt med hjälp även om det är B & B :-) Glöm inte min show off!

  Kram

  SvaraRadera
 3. Försökte också stryka gardiner utan djurhjälp, men det är inte lätt. Det är mysigt med adventsljus i fönstren. Du har så många fina blommor också =)
  Ha en bra dag!!
  Kramen!

  SvaraRadera
 4. Kattrackor... Billy var som sagt inte dålig han heller.
  Jag ska ta itu med show-offen (!)
  Blommorna är lite taniga nu på vintern - annars är två av dem hibiscusar som blommar flitigt.

  SvaraRadera