Sidor

tisdag, november 08, 2011

Bollywood!!

Nu är det filmtajm!! Maken blir uppringd av självaste mr Bombay. Han undrar om vi har ett par fina hästar. "De finaste som finns att se" svarade maken. Mr Bombay vill komma och titta.
Mr Bombay är tvättäkta indier. Med sig har han en kompis som är afghan. (Människa alltså - inte hund) Afghanen är dödligt skiträdd för våra hundar, han vill sitta kvar i bilen. (Fine, gör du det, de bor här, inte du) Bombay kollar på hästarna, finner frieserhingstarna någorlunda och undrar vad maken ska ha för att filma med dem i 7 dagar. Maken säger priset. Bombay kippar efter andan och vacklar ut till bilen.
Bombay ringer nästa dag. Kan han komma och titta igen? På kvällen? "Ok" säger maken.
Bombay ringer, han hinner inte, kan han komma på söndag kl 14.00? "Ok" säger maken.
Bombay ringer, han hinner inte, kan han komma kl 17? "Ok" säger maken.
Kl 17 ringer -guess who - jooo, Bombay. Han hinner inte riktigt, han har 10 mil att köra sen kommer han. "Ok" säger maken.
Strax före kl 19 ringer fanskapet igen, nu har de kört vilse. Han ringer ytterligare tre gånger. Till slut står de på gården.
Nu har han med sig sin bror och svägerska(???)
De vill titta på hästarna. Det får de.
Nu ska vi skriva ett litet kontrakt.
Vad kan vi sänka priset till? "Här sänks ingenting" säger maken. "Ta du någon annan i så fall. Dessutom ska jag ha betalt i förskott"
Bombay sväljer och skär tänder. Sen visar han tänderna - ler alltså - mot Hex. "Ok, pengar på makens konto tre dagar innan"
"Vi filmar från kl 7 till kl 19" säger Bombay. Hex meddelar att före kl 9.00 kommer ingen häst. Bombay funderar på hur man kan ta kål på den jävla kärringen som är så stor i truten. "Kl 9" säger han.
"En dag är det bara en häst, den ska ha sadel och en som har drunknat ska ligga på den" sa Bombay drömskt.
Hex tittade på honom med sina stygga gröna ögon och meddelade att detta är det inte tal om. Vi kommer med två vagnshästar, de är inte inridna och ska definitivt inte ha någon våt kärring på ryggen.
Bombay tittar anklagande på Hex och undrar hur vi ska ordna det. Hex meddelar att det är deras problem. Vill de ha två vagnshästar får de det. Vill de inte, så kan de höra med någon annan.
Bombay ska ringa sin chef och återkomma med besked inom två dagar.
Bombay har ringt. I morgon börjar vi filma. Har inte maken pengar för två dagar på kontot i morgon så kan de.......
................höra med någon annan.
Tror ni mig inte? Kolla här då: Mr Bombay! Tryck på "About us" så visar han sig!

4 kommentarer:

 1. Hahahahaha..... jag bryter ihop..... Fattar du nu varför du fått en AWARD av mig? Hahahaha..... förlåt.... kan inte sluta. Stackars jävlar som inte hittat din blogg

  SvaraRadera
 2. Hmm ja, jag var inne och kollad Bollywood och ja vad ska jag säga...... Passa hästarna noga:-)

  Kram

  SvaraRadera
 3. Mr Bombay..helt suveränt kul...Och han visste nog inte att han mötte Förhandlaren med stort F - Da Hex!! Detta skall bli spännande att följa.. kommer pengarna eller ej ??? Och han ser verkligen ut som en riktig Bollywood-are =))
  Kramen!!

  SvaraRadera
 4. Håll för tusan i era svarta diamanter!! Dem är värda sin vikt i guld!!
  KramKramKraaaaaaaaam!!!

  SvaraRadera