Sidor

måndag, november 07, 2011

Som Kraka...

Hur var det nu? Kraka var en dam från nordiska mytologin. Hon fick besked om att hon skulle komma till en fest(?) varken klädd eller oklädd, så hon lät håret hänga och svepte in sig i ett fisknät.
Modernare och något mindre poetisk Krakahistoria utspelade sig här i morse:
Kl 6.00. Hex uppe och ska släppa ut valp för pinkning. Hex som är listig stänger (noga) dörren till farstun för att stävja Baggelurings utbrytarfasoner. Hah! Öppnar ytterdörren och "woooossshhh" där försvann Baggi ut i mörkret som en raket. Jamen jag blir fantamej galen. Den här gången har han lurat i mörkret bland skorna så jag inte alls trodde att han ens var därute.
Det såg inte riktigt ut
så här i morse, men ändå.
Okej. Fan-satan-gris också. NU gällde det. På med en jacka och inget mer... Billy skuttar bakom Baggi. Baggi försvinner ut i mörkret mot vägen. Hex tänder kvicksilverlampan på uthuset. Baggi skymtar nätt och åjämnt vid de svarta garageportarna. Hex talar vädjande till Baggi...  som tur är låter han sig fångas vid kanten av ridbanan.
Hex bär in trofén. Troféns hjärta klappar som bara den. Hex´s också...

7 kommentarer:

 1. Ajja, allt klär en skönhet, så det var då säkert inget fel på din klädsel :) Är du säker på att Baggi inte är en räv? Han är då listig som en ivf *asg* Fina fina Baggi :D
  KramKramKraaaaam!!

  SvaraRadera
 2. Ha ha jag dör..... Vem vinner du eller lådkatten, han är inte dum:-)

  Kram

  SvaraRadera
 3. vad härligt du beskriver!
  och så kan du svära så det nästan blir vackert :)
  kram och god tisdag//

  SvaraRadera
 4. Tror det är dags för en SÄKER lösning med tanke på att det blir kallare och kallare.... (hahahaha)

  SvaraRadera
 5. Detta måste man ta itu med - kan börja med att vara vaken och stänga dörrarna ordentligt.

  SvaraRadera
 6. Och så är han svart och gömmer sig i mörkret..smart kisse. Matte var inte lika "välklädd" som husse tydligen. Spänning direkt på morgonen = snabbuppvaknande.
  Kramen!!

  SvaraRadera
 7. PS I morgon skall jag fota plantor och återkomma med mail. Det har varit en "full" dag idag. Intervjun tog 3,5 tim och jag är helt slut i knoppen och konstigt nog även i kroppen.
  Kram!!

  SvaraRadera