Sidor

lördag, november 19, 2011

Tystnad

Helt tyst och lugnt. Sovande vovvar. Sovande katter. Make på filminspelning.
Fast det var inte så tyst för ett par timmar sedan när vi höll på att putsa hingstarna inför dagen och ardennerns "sommarvärd" kom och lämnade hem honom. Leo har varit på bete hela sommaren och gått som en kung bland en flock ston. Nu är det slut på den tillvaron.
Hingstarna ville ta sig en titt på honom och Leo kom släpande in med bonden hängande i repet som en vante. (Här är visst lite att jobba med)
Sen åkte den ene efter den andre iväg och jag schasade ut Leo i hagen. Cosmos tyckte det var trevligt att få tillbaks sin kompis som nu är så fet att det inte går att bita honom...

8 kommentarer:

 1. Helt tyst och lugnt??? Har valpen svimmat:-)

  Kram

  SvaraRadera
 2. Mycket hästarbete dessa dagar både hos dig och andra av mina vänner. Hösten har ju varit längre än vanligt... annars hade dessa aktiviteter redan varit avklarade

  SvaraRadera
 3. Tack för "samtalet". Medicinen är nu "uppäten". Det går rätt bra så länge jag har mjölk att tillgå. Nu är det snart dags för mitt favoritprogram Downtown Abbey. Du måste ju fota Leo så vi får se hur tjock han är. Cosmos kanske kan motionera honom lite i hagen.
  Kramen!!

  SvaraRadera
 4. Ett är säkert, Leo är proppmätt :) Välkommen hem!
  KramKramKraaaaam!

  SvaraRadera
 5. Tänk vad hästar fått långt sommarbete i år!! Hästarna hos min går fortfarande ute på nätterna om det inte är ruskväder.
  Trevlig helg till dig också :)

  SvaraRadera
 6. Valpen svimmade faktiskt av ett långt tag när maken åkt iväg.
  Det har funnits lite gräs att äta och inte varit speciellt kallt heller så både kor och vissa hästar har gått ute ända tills nu.
  Mmm, jag får nog ta lite bilder på Leo. Cosmos travar i stora cirklar kring Leo och han travar innanför i små cirklar...

  SvaraRadera
 7. Jag älskar tystnad. Men det är tyvärr alldeles för sällan jag upplever det.

  Hoppas du haft en underbar helg söta du...

  Kram Lilitha

  SvaraRadera