Sidor

fredag, november 04, 2011

Supertorsdag

...och detta är såklart djup ironi för nu i lovveckan hade byns alla galningar bestämt sig för ett besök hos oss arbetande stackare... Jag svär att samtliga var hemsökta av Halloweenspöken - så jag behöver egentligen inte se sådana där filmer som vissa visar på sina bloggar.
Vi skiter i detta. När jag kom hem efter att ha veckohandlat så smet Bagheera ut på gården. Inte bra. Vidare ut i trädgården i beckmörker - hjälp. Make kommer med ficklampa, Baggi hämtas. Hex trampar i en hundskit (hahaha, satan, gris också) in med Baggi, ger den drabbade skon till maken  Slänger in katt i köket och stänger den dörren. Ut i bilen, hämtar kassar, öppnar, Baggi ut som en pil (fan) nu försvinner han runt ett uthus mot vägen, "Maken, hjälp", maken kommer morrande med ficklampan igen och undrar om jag är dum eller, som "släppt ut" katten på nytt. Hex arg för att maken rör sig så långsamt... där lyser Baggis ögon under dieseltanken, Hex får fingrarna på hans svans och halar ut honom (sorry ) bär in Baggi, maken undrar varför jag har en trätoffel och en sko på mig - gissa det du. Hex spårar upp den skyldiga hundlorten och tvingar maken att sanera upp den. Bär in övriga matkassar. Maken diskar min sko i stallet.
Denna dag är ändå förtappad...
Jag tror inte vi ska ha någon bild här med tanke på berättelsen.

6 kommentarer:

 1. Jag kan ju inte låta bli att undra hur han tog sig ut från köket... där du stängt in honom?? För övrigt har jag bara ett stort leende på läpparna när jag läser... som vanligt

  SvaraRadera
 2. Herregud, det är tydligen möjligt att allt går snett samtidigt och vem hade väckt lådkatten? He he

  Kram

  SvaraRadera
 3. Hulda - Jag hade stängt dörren, men den hade inte "klickat i" så Baggi kunde med lite mekande öppna ut till farstun igen.
  Elna - han är supervaken när vi är på ingång och sitter och lurar vid skohyllan, sen kommer han som en pil ur mörkret där.

  SvaraRadera
 4. Men Baggi..vad skall han ut och göra hela tiden ?? Det är ju kallt och mörkt..
  Och hundbajs och matkassar på det.. låter hektiskt värre. Nu får ni inta soffläge ikväll.
  Kram!

  SvaraRadera
 5. En vanlig dag i DáHex hem, det händer alltid något oförutsett :) :) Fina lilla Baggi, han behövde lufta sig lite :D
  KramKramKraaaaaam!!!

  SvaraRadera
 6. Baggi ska inte ut på gården alls - han har sin katthage och där finns precis lika mycket luft. "Han är som en rökt ål" enligt maken - dvs hal...

  SvaraRadera